#10 Younès Belhanda

2093332_620x410.jpg

Şampiyon olduğumuz 2 yıl.

Yedek kulübesi bomboş kim girse iş yapar biraz Sinan Gümüş o kadar. 12 kişiyiz Selçuk İnan giriyor oyuna maçı çevirsin diye.

Yarım sezon forvetsiz yarım sezon Fernando sakatlığı ve Badou satışı ile orta sahasız kalmışız.

BJK tarihinin en iyi dönemini yaşıyor namağlup CL grubundan çıkmış 2 yıldır şampiyon çok iyi bir kadro.

Başakşehir TOP noktada şampiyonluk namlunun ucuna gelmiş.

FB, FB'dir ilk yıl yarıştalar kadroları fena değil yarıştalar.

Hepsini ip gibi sıraya dizip şampiyon olduk.

YOLUN AÇIK OLSUN YOUNES BENDEN SANA HAK VARSA HELAL OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Bizim taraftar sevmez böyle adamı bizim taraftar şov sever. Deplasman maçlarına gitmemek için kart görenleri, sakatlananları ama bak aa çay içiyor diyenleri sevenler bu kulüpte Kewell'e tapılıyor oysa o dönemlerde GS, FB'nin başarıları altında ezim ezim ezilmişti.

Çenesi kırık ve pipet ile beslenirken bile oynamak istiyorum deyip sahaya çıkan ve sosya medyayı aktif kullanmayıp şov yapmayan Belhanda'yı hazmedemedi bizim müşterilerimiz!!

Ekli dosyalar

• Göztepe.webp
    Göztepe.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 29
  • başak.webp
    başak.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
Seni asla unutmayacağım Belhanda

Dünyanın en karakterleri insanlarından birisisin benim gözümde.

Seni hak etmeyen taraftar için 4 yıl boyunca savaştın ve 2 şampiyonlukta da ciddi bir katkın var.

Yolun açık olsun belki bir gün yine görüşürüz..
@Can Karabacak emeklerinin asla unutulmayacağını iletti bana

Şampiyon olduğumuz 2 yıl.

Yedek kulübesi bomboş kim girse iş yapar biraz Sinan Gümüş o kadar. 12 kişiyiz Selçuk İnan giriyor oyuna maçı çevirsin diye.

Yarım sezon forvetsiz yarım sezon Fernando sakatlığı ve Badou satışı ile orta sahasız kalmışız.

BJK tarihinin en iyi dönemini yaşıyor namağlup CL grubundan çıkmış 2 yıldır şampiyon çok iyi bir kadro.

Başakşehir TOP noktada şampiyonluk namlunun ucuna gelmiş.

FB, FB'dir ilk yıl yarıştalar kadroları fena değil yarıştalar.

Hepsini ip gibi sıraya dizip şampiyon olduk.

YOLUN AÇIK OLSUN YOUNES BENDEN SANA HAK VARSA HELAL OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Bizim taraftar sevmez böyle adamı bizim taraftar şov sever. Deplasman maçlarına gitmemek için kart görenleri, sakatlananları ama bak aa çay içiyor diyenleri sevenler bu kulüpte Kewell'e tapılıyor oysa o dönemlerde GS, FB'nin başarıları altında ezim ezim ezilmişti.

Çenesi kırık ve pipet ile beslenirken bile oynamak istiyorum deyip sahaya çıkan ve sosya medyayı aktif kullanmayıp şov yapmayan Belhanda'yı hazmedemedi bizim müşterilerimiz!!
Linnes'in ailesi maç kaçırmıyor diye tapanlar var

Galatasaray'a iyi kötü katkı sağladı bu şekilde gönderilmesi yanlış eyvallah da canı isteyince oynayıp canı istemeyince safi zarar olan bir adamdı,maaş indirimini herkes kabul etmişken sıkıntı çıkarması da cabası.Kişilik olarak karakterli bir adam olduğunu iddia etmek abartı olur

Geri
Üst Alt