- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.961
- 5.998
o dkları tekrar yaşayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konum belhandanın yanı olunca hangi takıma giderse o foruma mı geçiyorsun hralhandadaş?arkadas bana bunu atinca inanmadim dedim saka falan yapiyor herhalde.. keske saka yapsaymis asiri mutsuzum asiri
Yaş-maaş dengesi sebebiyle gitmesi gereken oyuncu grubundan biri olduğu malum gel gelelim yaptığı açıklamayı Muslera veya Mohamed'den biri yapsa destek göreceği de malum. Gösterdikleri gerekçeye bakarak alınan kararın Galatasaray'ın menfaatleri adı altında olmadığı da ortada açın bakın yönetimin geldiğinden beri resmi siteden yayınladığı tekziplerin çoğu kendilerine dokunan mevzulardan oluşmaktadır. Evet gitmeliydi ama yönetimin kendi rezilliklerinin üstünü örtmesi için alet edilmemeliydi.
Herkesin ortak düşüncesi bu yöndedir sanırımYaş-maaş dengesi sebebiyle gitmesi gereken oyuncu grubundan biri olduğu malum gel gelelim yaptığı açıklamayı Muslera veya Mohamed'den biri yapsa destek göreceği de malum. Gösterdikleri gerekçeye bakarak alınan kararın Galatasaray'ın menfaatleri adı altında olmadığı da ortada açın bakın yönetimin geldiğinden beri resmi siteden yayınladığı tekziplerin çoğu kendilerine dokunan mevzulardan oluşmaktadır. Evet gitmeliydi ama yönetimin kendi rezilliklerinin üstünü örtmesi için alet edilmemeliydi.
Içeride dışarıda 0 mağlubiyet renkdaş. Tarihimizin en winner topcusuydu.herif kadıköyde fener mağlubiyeti görmeden "Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu" na giriş yaptı.
inanmıyorum bu ayrılığa kayseride 11 başlayacaktır![]()