- 1 Ağustos 2014
- 63.804
- 74.990
- 4.338
Olur mu olur valla ben şaşırmam öyle bir durumdaYeni yönetimle birlikte 2+1 yıllık anlaşma yaptığını görür gibiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu olur valla ben şaşırmam öyle bir durumdaYeni yönetimle birlikte 2+1 yıllık anlaşma yaptığını görür gibiyim.
0,5 katki . nasil KOVULDU AMA hahahhahahahahahahaha kudurne aglion lan kac sampionuk verdi bu adam falcaoyu say sen
finansal olarak bakarsamKolombiyaliya bonservis vermedik. Hamit 2015 de sampiyonluk icin iyidi
cl 12/13 de cok iyidi. Belhandanin beceremedigini. Adami realden aldik, gidip kieve basmadik parayi. Bonservis de 10 M degildi
Olmuyor. 5+ nefden BONUSLAR 2. o 2 bizden ger türlü cikmiyor. Ama bunun bütün kuruslari bizden cikti. Arti falcao corona indirimine giderken bu gitmedi.finansal olarak bakarsam
belhanda > hamit > kolombiyalı
ey musap tarafsız ol objektif değerlendirme yapyıllık 7 oluyor sakatımız nasıl belhandayla kıyaslarsın
çünkü o bir winnerdıOlmuyor. 5+ nefden BONUSLAR 2. o 2 bizden ger türlü cikmiyor. Ama bunun bütün kuruslari bizden cikti. Arti falcao corona indirimine giderken bu gitmedi.
hamitin bonservisi cok daha düsüktü, maasi 2.9 ardindan 2.7 di. nasil dedigin oluyor? Her türlü düsük
Lesin lesidir. Derbilerde 2 kirmizi yemek 0 scorer yapmak, avrupa maclarinda scorer yapmamak winnerlik degildir.çünkü o bir winnerdı![]()
hamitin direkleri girse 2 şlmiz vardı musapLesin lesidir. Derbilerde 2 kirmizi yemek 0 scorer yapmak, avrupa maclarinda scorer yapmamak winnerlik degildir.
hamit avrupa turu getirdi bize golü ile, az sansli olsa old t. Da da gol atiyordu.
Bak adamin direkleri nile > belhandanin gelmisi gecmisi ama o kadar degilhamitin direkleri girse 2 şlmiz vardı musap![]()
Off yeter be yeter Olunun bile arkasindan konusulmaz gitti adam iste birak pesiniLesin lesidir. Derbilerde 2 kirmizi yemek 0 scorer yapmak, avrupa maclarinda scorer yapmamak winnerlik degildir.
hamit avrupa turu getirdi bize golü ile, az sansli olsa old t. Da da gol atiyordu.
Kimseye soracak degilim. 3 senedir bu ani bekledim bekledik cogumutOff yeter be yeter Olunun bile arkasindan konusulmaz gitti adam iste birak pesini
Trajikomik ama ne sampiyonluklarda nede Kadikoy'de en kucuk bir katkisi olmadi.2 sampiyonluk ve 2 kadikoy zaferiyle parasını haketmiştir.
zaten iki kez kirmizi kart gördü fb'ye karsi. aldigimiz maci bile zora sokacakti ki deniz türüc mali devreye girdiTrajikomik ama ne sampiyonluklarda nede Kadikoy'de en kucuk bir katkisi olmadi.
Sence 2 seneye duba gibi olur mu belhandaFbliler mutlu
Kadıköy'de boş kaleye topu yetiştiremedi + Deniz Türüç mallık yapmasa 11'e 10 bırakmıştı biziTrajikomik ama ne sampiyonluklarda nede Kadikoy'de en kucuk bir katkisi olmadi.
Durumu buraya getirmeden zamaninda yollari ayirabilsen bunlar olmayacak. Teklif varken gönderecektik gecen sene.Kadıköy'de boş kaleye topu yetiştiremedi + Deniz Türüç mallık yapmasa 11'e 10 bırakmıştı bizi
Yalnız son derbide golde büyük katkısı vardı
Gerizekalı deniz halt yemeseydi bu gerizekalı yüzünden son yarım saat 10dk kalacaktık. Ve muhtemelen berabere bitecekti o maç. Deniz de atılana kadar buna ne kadat küfür ettiğimi ben bile hayırlamıyorum. Şimdi o galibiyette bununda mı payı var diyorsun?2 sampiyonluk ve 2 kadikoy zaferiyle parasını haketmiştir.