#10 Younès Belhanda

resim_2021-03-11_052354.webp

Şampiyonluğu, takıma katkısını vs geçtim. Başımıza ciddi iş açabilecek bir konu. Yahu zemini ve sorumlularını eleştirdi diye biri gönderildi bu takımdan. Bu durum, kulüp imajını o zeminde maç oynatmaktan veya bir futbolcunun zemini eleştirmesinden daha fazla çizer.

Ayrıca sağlam yaptırımları da olabilir, mantıklı düşününce olmalı da zaten. Kimse bir kişi haklı bir eleştiri yaptı diye gönderilemez. Düşünsene iş yerinde falan başına geldiğini. “Benim bilgisayarım kötü, verimli çalışamıyorum” diye biraz sert dille eleştirdiğin için kovulduğunu. Deli tazminat alırsın.

Zamanında 3 e 5 e araplara itelemediler şimdi saçma sapan bi olaydan adamın sözleşmesini feshettiler. Kesin ceza yeriz bu olaydan dolayı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basimiza is felan acilmayacak. Maasinin geri kalanini ödenexek en fazla o kadar. Sadece corona uzlasmasini unutsunlar o da ödenir iste

Bir kalkışma mı söz konusu? Tüm futbolcular Belhanda'ya veda mesajı gönderiyor.

Trajikomik ama ne sampiyonluklarda nede Kadikoy'de en kucuk bir katkisi olmadi.

Bunu yazıyorsunuz ve bir sürü beğeni geliyor gerçekten GS başına ne kötülük geliyorsa hakediyor demektir. :) Şampiyonlukta katkısı yok demek Belhanda'nın hiç yoksa Muslera'nın zararı olmuştur o zaman. Takımda oyuna girecek oyuncu yoktu şampiyon olduğumuz 2 sezon.

Uğur Senpire: "Sahaya ilk çıkan isimlerdendi Belhanda. Oyuncular otobüsle stada geldiğinde her stadyumda Belhanda çıkıp sahaya bakar, zemin olayı Belhanda için çok önemli bir şey. Hangi stadyum olursa olsun çıkıp zemini kontrol ederdi. Sivas maçında sahayı kontrol etmeye ilk çıkan isim yine Belhandaydı"

Uğur Senpire: "Sahaya ilk çıkan isimlerdendi Belhanda. Oyuncular otobüsle stada geldiğinde her stadyumda Belhanda çıkıp sahaya bakar, zemin olayı Belhanda için çok önemli bir şey. Hangi stadyum olursa olsun çıkıp zemini kontrol ederdi."

Rahmetli cok muthis bir adamdı. Fakirlere yardım eder, zalimlerle savasirdi. Bu ne yaw.

Geri
Üst Alt