Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
küçük eniştenin ihraç edilmesi gerekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstikrar bozuldu. Calkantidayiz. Sıralamam 16.Son 3 görseldir 15.yim istikrar önemli.
Tapatalk
İstikrar bozuldu. Calkantidayiz. Sıralamam 16.
Tapatalk
on puan verdik şikeye direnmek için alacaksın o kupayıumarım birinci ben olmam o kadar artislik yaptık ağlarım
12 Puan = Cher - The Shoop Shoop Song (Bana son derece nostaljik duygular yaşatan bir parça ve klip oldu. Katılan yarışmacıyı tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyorum.)
Bu söz yeter. Duygulandım. Birincilik sizin olsun.
Erman Türker sağolasın hocam.
Ben mi 16 yaşındayım?Erman Türker benim bildiğim 16 yasında bir kardeşimiz. Bu şarkıyı ilkokulda ki sevdiği kız tel melodisi yapmış oradan biliyormus
Jüride ki iki arkadaş var bu işin arkasında bak dedikodu yapmış gibi olmasınŞimdi çözüyorum olayı. Bana beşiktaş sendromu yaşatacaklar. Umutlandırıp utandırtacaklar beni. Verilen 1.liği geri elimden alacaklar. Oyların sayımı bitmeden ESK(Eurovision Seçim Kurulu)'na itiraz edeceğim tşkler
Melih e gösterip vermeyecek zalım Emrah
Tapatalk
Birazdan 24.oy gelicek ama biliyorsunuz asıl önemli son 2 oy yani jüri oyları.Çünkü jüri oyları x2 olarak hesaplanıcak.
Melih sana karşı büyük bir komplo seziyorum.kanka gördüğün gibi kendi ağzıyla söylüyor.