100. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela 2 jüri denilmiş ama isimler ortada yok jüri oyu nasıl olacak ortada yok.

Emrah admin en son x3 jüri yapıp iki jüri de o olacak herhalde.

Maç oynanırken kural değişmiştir. Emrah Yıldırım , Sadi Güven ile olan ilişkini açıkla!
İnsanların güveni sarsılmıştır, kazananı belirlemeye yönelik direkt müdahale söz konusudur.

Dipnot: Eğer jurilerden biri ben olursam, her türlü hile, hurda ve şerefsizlikte sesimi çıkarmayacağım bilinsin.

100.şampiyonluğu almak 10-15 şampiyonluğa bedeldir diyorum ve aradan çekiliyorum :D

Şampiyon belli olmuştur. 10 like şike yazışmalarını açıklarım

Son düzenleme:
Bütün şike iddialarına rağmen şarkıları dinliyor ve kazanmak için çalışıyorum. Birazdan GSTV'de olacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ben adaletli bir admirim Emrah Yıldırım'ın olduğu yerde adalet vardır. Bu yüzden herkese eşit yaklaşmak için İBAN numaramı bilmeyenler özelden isteyerek şike teklifinde bulunabilir.

Not : Ekonomiye can verip küresel sermayenin oyununu bozma amacıyla döviz yerine TL istiyorum.

-Tapatalk-

Puanlarımızı gönderdik hayırlara vesile olsun. Bir şarkı ve klip var ki beni benden aldı bastım 12'yi. Katılan arkadaşa hayırlı olsun.

Adaletin sembolü Justitia ya da ingilizce terimi ile Lady Justice vardır ya işte o sembolün Türkiye deki karşılığı Emrah Yıldırım dır.

Elindeki tartının iki bölümüne eşit miktarda para koyunca adalet sağlanmış oluyor. Pamuk eller cebe.

1f1b06f28ebf8f4062e0050aea796fe7.jpg

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Arkadaşlar ben adaletli bir admirim Emrah Yıldırım'ın olduğu yerde adalet vardır. Bu yüzden herkese eşit yaklaşmak için İBAN numaramı bilmeyenler özelden isteyerek şike teklifinde bulunabilir.

Not : Ekonomiye can verip küresel sermayenin oyununu bozma amacıyla döviz yerine TL istiyorum.

-Tapatalk-

261120151127553517221.webp

baş parmağını ekrana koy etrafını keçeli kalemle çiz foto al gönder özelden kardeşim

Puanlarımızı gönderdik hayırlara vesile olsun. Bir şarkı ve klip var ki beni benden aldı bastım 12'yi. Katılan arkadaşa hayırlı olsun.

tarla da ki adam klibine 12 puan yolladığını düşünmekteyim. Umarım yanılıyorumdur, biz abi kardeşiz. Gün birlik günüydü.

Bu kadarı da fazla ihraç + bir kereliğine kendisine sövmek serbest olsun.

Denize düşmüş Emrah'a sarılmış adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt