Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.678
- 106.409
- 4.738
Oha yav ciddi misin?Bende sevinirim.
Bu arada bana öyle bir bilgi gelmedi, 2. ve 3. sırayı da kontrol ettim ama hala seni göremedim hocam![]()
su playlistte ilk 3e girememem üzer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha yav ciddi misin?Bende sevinirim.
Bu arada bana öyle bir bilgi gelmedi, 2. ve 3. sırayı da kontrol ettim ama hala seni göremedim hocam![]()
Oha yav ciddi misin?
su playlistte ilk 3e girememem üzer
İyi bir eserle katıldım. Dereceye girememem puan verenlerin ayıbı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarışma sonrası herhalde dayak yiyeceğiz ahali hazırlıklı olun.İyi bir eserle katıldım. Dereceye girememem puan verenlerin ayıbı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mobilden mention bildirimi gelmiyor. Bunu bi duzeltseniz diyorum admin kardesh
yav istekte bulunduğun adam da admin olsa cidden.Mobilden mention bildirimi gelmiyor. Bunu bi duzeltseniz diyorum admin kardesh
Ben ders almam ders veririm! Rol çalmak da neymiş?Kenan Bey’den rol çalıyorsunuz.
Bu arada puanlamalar bu şekilde gelmeye devam ederse Kenan Ünal bey şampiyonluğa emin adımlarla gidecek gibi, ben bilgisini vereyim gerisi size kalmış.
Yarışma sonrası herhalde dayak yiyeceğiz ahali hazırlıklı olun.
Bu tur insanlari en iyi eline guc verince anlarsin zaten. Gercek karakterleri oyle ortaya cikar sjsjyav istekte bulunduğun adam da admin olsa cidden.
zamanında sordular olsun mu diye ben de yapın alpay iyi çocuk dedim, yüzümü kara çıkardı yönetimde atamasına onay verip sıçan tek adam belki de. admin olunca şeyi billuru yaydı iyice.
İlk defa mı?Şu an için yorum yapmıyorum. Gerekli açıklamaları yarışma sonunda yapacağım. Maksat yönlendirme olmasın.
Valla belli olmaz. İlk defa sinirlenebilirim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rol çalmayın Kenan bey rica ediyorum.İlk defa mı?
Tamam ilk defa olsun, şimdi yine sinirlenme yeter.
Peki efem, Teknik Ekibe karşı boynumuz kıldan ince.Rol çalmayın Kenan bey rica ediyorum.
Kafa mi aciyor, asil rol calan kendisi, kiniyorum.@Mustafa Sevim özelden kafa açmayalım lütfen.
Acikla Tanju acikla, bu algi operasyonunu sana yaptiran kim? Gergin mi, konuda sürpriz yetkileri olanlar mi, kim, acikla eyyy Tanju.Bu arada puanlamalar bu şekilde gelmeye devam ederse @Kenan Ünal bey şampiyonluğa emin adımlarla gidecek gibi, ben bilgisini vereyim gerisi size kalmış.