101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt kupami hazirlayin

9991616155241p

Bunu kaçırdığıma üzüldüm şu an göndermeyenlerin yerine yedek yarışmacı alınabiliyor mu?

Parçamı ancak gönderebildim.. İlk kez katıldığım için heyecanımı gecenin şu saatlerinde ancak atabildim.

Şarkımda küçük bir tizlik olabilir lütfen bunu heyecanıma verin.

Yarışmada diğer arkadaşlara başarılar dilerim ama hiç şansları yok çünkü mal ortada..

Burada ciddi emekten ötürü @Tanju Karayel e teşekkür ederim.. Allah razı olsun renkdaş..

Ayrıca @Kubilay Dincel 'de teşekkür gönderiyorum başlığı falan düzeltmiş..

Offf yarışma stresi ile ne yapacağımız şaşırdım..

Bir homo gibi konuşmak yerine SUS istersen

Liste yayınlanmamış. Akşama kadar dinleyip ve oy verme işini nasıl yetiştirelim sayın Tanju Karayel.

Dün gece 2 arkadaşımız şarkılarını gonderemedikleri için gece playlisti yayinlayamadim. Doruk sanırım yollamış şarkısını, diğer arkadaş yolladı mi bakamdim daha o da yollarsa bu akşam yayinlarim. Su an dışarda oldugumdam anca akşam bilgisayar başına geçebilirim.

Şimdi baktım Kemal Bulur hala gondermemis.

Yarışmaya katılmak isteyen 1 kişi varsa isterse şarkısını göndersin. Kemal bey ben akşam eve gelene kadar şarkısını hala gondermemis olursa onun yerine yeni arkadaşı alırız.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Liste yayınlanmamış. Akşama kadar dinleyip ve oy verme işini nasıl yetiştirelim sayın Tanju Karayel.
Dün gece 2 arkadaş şarkılarını göndermeyince işler karışti biraz ve muhtemelen herşey istemeyerekte olsa gecikecek biraz. Bu akşam bir aksilik olmazsa playlisti yayinlarim. Puanlama işini de sık boğaz etmeden herkese uygun bir günde açıklarım. Biraz uzayacak ama kusura bakmayın.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 1 kişi isteyen varsa şarkısını hemen gönderebilir. Yoksa 23 kişi üzerinden yarışmayı başlatacağım.
Hanife Akan

Oylama bugünmü olacak?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

PLAYLİST'İ AÇIKLADIM İLK MESAJDA YERİNİ ALDI.

iYİ DİNLEMELER....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt