101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Abi işte sıkıntı orada. Yurt dışında yaşayanlarda genelde bu oluyor. Belki orada bulunmaktan ötürü kültür açısından kopmamak adına daha milliyetçi oluyor insan. Sadece yerli şarkılardan puan listesi görünce o yüzden zaten yabancı şarkının hiç şansı yokmuş gibi hissediyorsun. Şu an bir rock efsanesi şarkı ile girsem Kayahan’ın vasat olan bir şarkısına geçilebilir. Barış Manço’nun bile vasat şarkısı var mesela. İsim değil kulağa göre oy verilirse yarışma tekrar canlanır. Yeni katılımcılara bunu söylemek isterim sadece.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haksızsın diyemem ama benim gerçekten kültürden bağımsız böyle bir olayım var. Bundan sonra katılır isem gayet tabi bu dediğine özen göstereceğim.

Öncelikle @Tanju Karayel kardesime tesekkür ederim yarismayi uzun süre sonra tekrardan düzenledigi icin. Eline emegine saglik :hat:

Ondan sonra da beni hem bu konuda hem de kapanan diger konuda tebrik eden ve puan veren herkese tesekkür ederim :) @Kubilay Dincel ve @Mehmet Arslaner sizi de tebrik ederim :hat:

Uzun zamandir yarismalara Linkin Park sarkilari ile katilmayi düsünüyordum, aslen aklimda hep Breaking the Habit sarkisi vardi kac yarismadir ama o muhtesem sarki burada kaybolur deger görmez diye tirsiyordum ve kullanmadim hic son yarismalarda. Bu haftanin basiydi sanirim pazartesi olmali Crawling'in bu versiyonunu daha yeni paylasmisti Linkin Park ben de dinleyince bu sarki kesinlikle birinci olur deyip kenara koymustum. Bekledigim gibi de oldu :)

Rahmetli Chester'in ölümü ben cok üzmüstü cünkü lise yillarimda cok ama cok sevdigim ve dinledigim bir gruptu Linkin Park, her zaman konserlerine gitmek istemisimdir ama o zamanki ögrenci & parasizlik denklemi yüzünden hic gerceklesememisti. Sonrasinda da is güc derken hep arada kaynadi gitti. Gercekten cok pismanim adamlarin bir konserine gitmedigime, keske gitseydim de bir kere canli dinleyebilseydim ;(

Bu aksam isim ciktigi icin maalesef puanlar aciklanirken takip edemedim kusura bakmayin. Umarim 102.yarisma icin fazla beklemeyiz bu sefer :)

Son düzenleme:
puanları tekrar falan sayın yanlıslık olmustur

Abi işte sıkıntı orada. Yurt dışında yaşayanlarda genelde bu oluyor. Belki orada bulunmaktan ötürü kültür açısından kopmamak adına daha milliyetçi oluyor insan. Sadece yerli şarkılardan puan listesi görünce o yüzden zaten yabancı şarkının hiç şansı yokmuş gibi hissediyorsun. Şu an bir rock efsanesi şarkı ile girsem Kayahan’ın vasat olan bir şarkısına geçilebilir. Barış Manço’nun bile vasat şarkısı var mesela. İsim değil kulağa göre oy verilirse yarışma tekrar canlanır. Yeni katılımcılara bunu söylemek isterim sadece.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulağa hoş gelen, kaliteli bir şarkıyla katıldım ama sonuç malum.

Forumda sanırım rock olsun metalden olsun mantığı var. :asd22:

Herkese teşekkürler anca yazabildim mobilden takip etmek zorunda kalmıştım.
Bu güzel yarışma için teşekkürler @Tanju Karayel;

bidahaki yarışma için daha iddialı parça arayışıma başlıyorum

can birinci olmuş tadını çıkarıp yorum yazamadan kodese tıkmışlar :)

Geri
Üst Alt