101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Vay be Almanci dostlar damga vuruyor artik Escye ,bizim zamanimizda boylemiydi ?

#Sınırlarkapatılsın

Mehmet Arslaner Erman Türker Kenan Ünal

Aday şarkımın nesini beğenmediniz çok merak ediyorum? Şarkının sözleri efsane. Beste efsane.

Şarkıyı cover yapan kadın yeteneğin kralı. Popüler değil ama büyük bir yetenek. Ses çok iyi, düzenleme çok iyi, yorum çok iyi. Derdiniz neydi de puan vermediniz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Arslaner Erman Türker Kenan Ünal

Aday şarkımın nesini beğenmediniz çok merak ediyorum? Şarkının sözleri efsane. Beste efsane.

Şarkıyı cover yapan kadın yeteneğin kralı. Popüler değil ama büyük bir yetenek. Ses çok iyi, düzenleme çok iyi, yorum çok iyi. Derdiniz neydi de puan vermediniz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şarkı bana biraz gergin geldi.

Şimdi şaka bir kenara Mustafa ama mesela itiraf etmem gerekirse mesela Kayahan Ustanın parçası ile katılan renktaşa 12 Puan verdim. Halbuki bir iki şarkı daha iyi idi ama Kayahan gibi bir üstadın olduğu yerde 12 Puanı başkasına vermeye gönlüm el vermezdi.

Çok fazla yarışma düzenlemiş olmamdı. O şarkıyla seni 1. yapmazlardı ve senin buna kızıp benim mesajlarımı beğenmeyecek olmandı.

:) mesajları beğenmeyerek seni değil sonucu eleştirdim üzerine alınma lütfen ve pc ye geçtiğimde hepsini düzelteceğim ;) Emeğe saygılıyım ;)

Şarkı seçimine gelirsek birinci olmak için tribünlere oynamayacağım. Geçen yarışmada kitleyi anladım. Yine olursa ve katılırsam ben yine “bana göre” iyi bir şarkıyla katılacağım.

Ve hepsinden önemlisi eğleniyoruz ;)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt