- 20 Haziran 2011
- 57.775
- 63.193
- 4.533
Vay be Almanci dostlar damga vuruyor artik Escye ,bizim zamanimizda boylemiydi ?
#Sınırlarkapatılsın
#Sınırlarkapatılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anaaa bana dolaylı yoldan ihtiyarsın dedi ya.Aman abi iki rütbedaşın düşman olduğu nerede görülmüş! Sen ne dersen ben susarım; ne de olsa büyüğümüzsün. Saygılar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şarkı bana biraz gergin geldi.Mehmet Arslaner Erman Türker Kenan Ünal
Aday şarkımın nesini beğenmediniz çok merak ediyorum? Şarkının sözleri efsane. Beste efsane.
Şarkıyı cover yapan kadın yeteneğin kralı. Popüler değil ama büyük bir yetenek. Ses çok iyi, düzenleme çok iyi, yorum çok iyi. Derdiniz neydi de puan vermediniz?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asıl seni ifşa etmek gerek.Vay be Almanci dostlar damga vuruyor artik Escye ,bizim zamanimizda boylemiydi ?
#Sınırlarkapatılsın
Anaaa bana dolaylı yoldan ihtiyarsın dedi ya.
Şarkı bana biraz gergin geldi.
Doğrudur.@Mehmet Arslaner @Erman Türker @Kenan Ünal
Aday şarkımın nesini beğenmediniz çok merak ediyorum? Şarkının sözleri efsane. Beste efsane.
Değil.Şarkıyı cover yapan kadın yeteneğin kralı. Popüler değil ama büyük bir yetenek. Ses çok iyi, düzenleme çok iyi, yorum çok iyi. Derdiniz neydi de puan vermediniz?
Gergin değilim, ben öyle bir şey demedim, Mustafa biraz öz eleştiri lütfen.Öyle bir şey demedim hocam. Ama benim yılın dinozoru oscarına yazıldığım yerde sana ihtiyar denmesi yadırganmamalı ki ben öyle bir şey demedim
Doğrudur.
Değil.
Emeğine sağlık.
Ancak. Skandal...
Abi lütfen sakin ol. Ben sadece yarışmayı düzenledim.
Emeğine sağlık. Ama merak ettim. Şarkımı gönderdiğimde ilginç bir şarkı demene sebep olan şey neydi?
Bana da uygulandi oTanju Mustafaya bildiğin strateji uygulamış.
AhahahhahahahhahahahÇok fazla yarışma düzenlemiş olmamdı. O şarkıyla seni 1. yapmazlardı ve senin buna kızıp benim mesajlarımı beğenmeyecek olmandı.
Çok fazla yarışma düzenlemiş olmamdı. O şarkıyla seni 1. yapmazlardı ve senin buna kızıp benim mesajlarımı beğenmeyecek olmandı.
Kavgada soylenmez yavMustafa geri vites yaptı.