101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Can Büyük kardeşimi tebrik ederim..

İlk hafta liderliği alan anadolu takımı gibiydik neden böyle oldu ki :confused:

Sanırım parçam potansiyel tehlike görülüp, düşük puanlamaya maruz kalmış..

Emeği geçenlere tşkler çok eğlenceliydi.. Mustafa Sevim kendisini son sırada görünce forumu yıkıp, dökmese barii

Can Büyük kardeşimi tebrik ederim..

İlk hafta liderliği alan anadolu takımı gibiydik neden böyle oldu ki :confused:

Sanırım parçam potansiyel tehlike görülüp, düşük puanlamaya maruz kalmış..

Emeği geçenlere tşkler çok eğlenceliydi.. Mustafa Sevim kendisini son sırada görünce forumu yıkıp, dökmese barii

Neden kırıp dökeyim Dorukçuğum! Müzikten anlamayan insanlar için değmez.

Öğlen kazanan Crawling olmazsa GSC müzikten anlamıyor demektir demiştim de, mesajım editlenmişti haklı olarak.

Neyse, şu an Crawling kazanmış. Doğru seçiminden dolayı GSC'yi tebrik ederim. Çok isabetli bir karar verip yarışmaya Crawling ile katılan @Can BÜYÜK'ü de kutlarım. Gerçi ben yarışmayı kaçırmasam malum olaydan dolayı anlamı artan One More Light ile katılırdım ama olsun Crawling de iyi.

Son olarak, R.I.P. Chester.

tumblr_mtormjKodd1rbk1oeo1_500.gif

@Can BÜYÜK @Kubilay Dincel tebrikler beyler :)

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim özlemişiz sağ olasın :D Lakin yok Yiğit'in ifşası yok tinercilerin penaltısı falan derken yoğun bir gündemde yarışma sonuçlarını açıklamaya çalıştın. Tekrardan sağ olasın. Bence en kısa sürede hatta senin için olabilecek en yakın zamanda bir yarışma daha yapalım arayı soğutmadan :D

Dereceye girenlere tebrikler, yarışmayı düzenleyen Tanju'ya da çok teşekkürler.
102.'yi de yakında yapalım çok ara olmasın zevkli oluyor.

Can, Kubilay ve Mehmet renktaşlarımı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.

Tanju, eline koluna sağlık.

Şimdi gelelim bana Puan vermeyen başta Mustafa Sevim olmak üzere herkese. Benden günah gitti, kasetleri tek tek yayınlayacağım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt