101. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON CAN BÜYÜK !!!

Forum bugun dibi görmüş cidden önce yıgıt konusu sonra can büyükün birinci olması bu günü biyere yazın en dip nokta bu

Emeğine sağlık Tanju hocam, teşekkürler..

Akşam acil işim çıktı takip edemedim yarışmayı. Soğuktan ellerim donuyor şu an yazarken. Eve gelince konuyu baştan geriye okuyup döneceğim hepinize.

sent via GSC

3. Puan Tablosu:

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Şimdi de 2. sırada yer alan Kubilay Dincel in şarkısını dinleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=-gkibxWr0DY

Bu benim ilk gönderdiğim şarkıydı yasaklıymış dikkat etmemişim yarışmaya Muse ile katıldım.Emeklerin için çok teşekkürker Tanju Karayel ellerine sağlık.Şarkımın hakkını veren Hayri P. Cund ve Yusuf Kara renktaşlarıma saygılar sunuyorum.

Son düzenleme:
Tanju Mustafaya bildiğin strateji uygulamış.

Puanlama kriterlerinden son derece rahatsızım çoğu üyenin. Doğru söylemek gerekirse gurbetçi üyelerimizin sürekli yerli ve arabesk parçalara oy vermesi de yarışmayı baltaladı son 1 sene de. Çok daha sofistike eserler yarışıyordu eskiden. Kayahan vs iyi ama bu yarışma için bana heyecan vermiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puanlama kriterlerinden son derece rahatsızım çoğu üyenin. Doğru söylemek gerekirse gurbetçi üyelerimizin sürekli yerli ve arabesk parçalara oy vermesi de yarışmayı baltaladı son 1 sene de. Çok daha sofistike eserler yarışıyordu eskiden. Kayahan vs iyi ama bu yarışma için bana heyecan vermiyor.

Rusça sevmezmisiniz admirim, hiç puan vermemişsiniz :D

:) mesajları beğenmeyerek seni değil sonucu eleştirdim üzerine alınma lütfen ve pc ye geçtiğimde hepsini düzelteceğim ;) Emeğe saygılıyım ;)

Şarkı seçimine gelirsek birinci olmak için tribünlere oynamayacağım. Geçen yarışmada kitleyi anladım. Yine olursa ve katılırsam ben yine “bana göre” iyi bir şarkıyla katılacağım.

Ve hepsinden önemlisi eğleniyoruz ;)

Yok ya şakasina takıldım. Geri ama lütfen:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alpay ben ikinci kez katıldığım için eski ile şimdiyi pek karşılaştırma imkanım yok. Kendi adıma söyleye bileceğim nerede ise hiç yabancı müzik dinlemiyorum.

Kayahan ile birlikte 12 Puanı hak eden parçalar vardı bana göre. Bunlara sekiz ve on puan verdim.

Son düzenleme:
Alpay ben ikinci kez katıldığım için eski ile şimdiyi pek karşılaştırma imkanım yok. Kendi adıma söyleye bileceğim nerede ise hiç yabancı müzik dinlemiyorum.

Abi işte sıkıntı orada. Yurt dışında yaşayanlarda genelde bu oluyor. Belki orada bulunmaktan ötürü kültür açısından kopmamak adına daha milliyetçi oluyor insan. Sadece yerli şarkılardan puan listesi görünce o yüzden zaten yabancı şarkının hiç şansı yokmuş gibi hissediyorsun. Şu an bir rock efsanesi şarkı ile girsem Kayahan’ın vasat olan bir şarkısına geçilebilir. Barış Manço’nun bile vasat şarkısı var mesela. İsim değil kulağa göre oy verilirse yarışma tekrar canlanır. Yeni katılımcılara bunu söylemek isterim sadece.

Geri
Üst Alt