Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Zaten kavga etmiyoruz Yusuf, tespit ediyoruz.Kavgada soylenmez yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten kavga etmiyoruz Yusuf, tespit ediyoruz.Kavgada soylenmez yav
Tanju Mustafaya bildiğin strateji uygulamış.
Skandal yazmışsın ne eğlenmesi Mustafa.Buradan ekmek çıkmaz sana hocam. Boşuna yorma mikser tellerini.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3. Puan Tablosu:
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Şimdi de 2. sırada yer alan Kubilay Dincel in şarkısını dinleyelim.
https://www.youtube.com/watch?v=-gkibxWr0DY
Tanju Mustafaya bildiğin strateji uygulamış.
Puanlama kriterlerinden son derece rahatsızım çoğu üyenin. Doğru söylemek gerekirse gurbetçi üyelerimizin sürekli yerli ve arabesk parçalara oy vermesi de yarışmayı baltaladı son 1 sene de. Çok daha sofistike eserler yarışıyordu eskiden. Kayahan vs iyi ama bu yarışma için bana heyecan vermiyor.
Yok ya şakasina takıldım. Geri ama lütfenmesajları beğenmeyerek seni değil sonucu eleştirdim üzerine alınma lütfen ve pc ye geçtiğimde hepsini düzelteceğim
Emeğe saygılıyım
Şarkı seçimine gelirsek birinci olmak için tribünlere oynamayacağım. Geçen yarışmada kitleyi anladım. Yine olursa ve katılırsam ben yine “bana göre” iyi bir şarkıyla katılacağım.
Ve hepsinden önemlisi eğleniyoruz
Alpay ben ikinci kez katıldığım için eski ile şimdiyi pek karşılaştırma imkanım yok. Kendi adıma söyleye bileceğim nerede ise hiç yabancı müzik dinlemiyorum.Puanlama kriterlerinden son derece rahatsızım çoğu üyenin. Doğru söylemek gerekirse gurbetçi üyelerimizin sürekli yerli ve arabesk parçalara oy vermesi de yarışmayı baltaladı son 1 sene de. Çok daha sofistike eserler yarışıyordu eskiden. Kayahan vs iyi ama bu yarışma için bana heyecan vermiyor.
Rusça sevmezmisiniz admirim, hiç puan vermemişsiniz![]()
Dil önemli değil o an hoşuma gittiyse veriyorum abi
Sende begenmemissin benimkiniHiç beğenmemişsiniz benim şarkımı ama![]()
1 Puan bile yok. :asd22:
Sende begenmemissin benimkini
Insan 1 puan atar.
Bu benim ilk gönderdiğim şarkıydı asaklıymış dikkar rtmmrmiştim yarışmaya Muse ile katıldım.Emeklerin için çok teşekkürker @Tanju Karayel ellerine sağlık.Şarkımın hakkını veren @Hayri P. Cund ve @Yusuf Kara renktaşlarıma saygılar sunuyorum.
Buckethead yada1 puan vermişim zaten reis![]()
Alpay ben ikinci kez katıldığım için eski ile şimdiyi pek karşılaştırma imkanım yok. Kendi adıma söyleye bileceğim nerede ise hiç yabancı müzik dinlemiyorum.
Buckethead yada
Coldplayden
Bir parca ile katilacaktim hakketigi degeri gormez uzulurum diye
Alex Turner la katildim yine uzuldum
Slow sevmiyor galiba forum ahalisi
Hiç beğenmemişsiniz benim şarkımı ama![]()
1 Puan bile yok. :asd22: