102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 5 Açıklanmıştır, Tam liste 30Dk sonra hazır olacaktır.

İşte bu be Hayri P. Cund tebrik ederim kardeşim. İlk iki yaptık. Kaç defa şampiyonluk yaşadım bu kadar mutlu olmamıştım.

İşte bu be @Hayri P. Cund tebrik ederim kardeşim. İlk iki yaptık. Kaç defa şampiyonluk yaşadım bu kadar mutlu olmamıştım.

saol canim
yarismadaki OMBUDSMANLIGINI da puan verirken sarkimi champ ilan etmekle ispat etmissin ztn :ka19:

sonunda champligi aldigim icin cok sevincliyim
101 kez 15.-20. arasinda gittikten sonra
artik gonul rahatligiyla emekliye ayrilabilirim

Hayri beyi tebrik eder başarıların devamını dileriz.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam Liste yayınlanmıştır

Ya benim 1 puanım nereden kırıldı neden hala 91 puanımı alabilir miyim lütfen ben mi yanlış hesaplıyorum

yarisma duzenledigin icin tesekkur eder, ugurlu geldigin icin basarimin daim olmasi hedefiyle sonraki yarismalari da duzenlemeni rica ederiz, bhan m8 :ka19:

Asıl ben teşekkür ederim, nasipse arayı çok açmamayı düşünüyoruz bu yarışmada, yine duyuru yapacağız üstadım :) Tekrardan teşekkürler.

@Hayri P. Cund tebrikler heis sonunda almışsın şampiyonluğu helal :D
@Alp Basma ulan yine mi derece yaptın Allahsız :D
@Hanife Akan tebrikler Hanife hanım :)

@Batuhan Aydemir eline emeğine sağlık kardeşim. Daha nice yarışmalar düzenlersin umarım lakin ufak bir eleştirim olacak. Sunumunu görsel olarak biraz geliştirmen gerekiyor :D Ben mesela kaçıncı bitirdim bilmiyorum :D Kullandığın programdaki tablonun görüntüsünü yani screen shot paylaşman gerekiyor. Hatta her 3 veya 4 kişinin puan açıklamasından sonra tabloyu görsel olarak paylaşman sunumunu güçlendirecektir. Geçmiş yarışmaların sonuçlarındaki sunumu bir incele istersen ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Neyse tekrardan eline sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt