Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
sarkimi pic etmissiniz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri P. Cund tebrikler heis sonunda almışsın şampiyonluğu helalAlp Basma ulan yine mi derece yaptın Allahsız
![]()
@Hanife Akan tebrikler Hanife hanım
@Batuhan Aydemir eline emeğine sağlık kardeşim. Daha nice yarışmalar düzenlersin umarım lakin ufak bir eleştirim olacak. Sunumunu görsel olarak biraz geliştirmen gerekiyorBen mesela kaçıncı bitirdim bilmiyorum
Kullandığın programdaki tablonun görüntüsünü yani screen shot paylaşman gerekiyor. Hatta her 3 veya 4 kişinin puan açıklamasından sonra tabloyu görsel olarak paylaşman sunumunu güçlendirecektir. Geçmiş yarışmaların sonuçlarındaki sunumu bir incele istersen ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
Neyse tekrardan eline sağlık![]()
Tekrar baktığımda 91 gözüküyor ama, bir daha bakacağım 3. Kez.
Şike mi var? Mustafa Bey'den beklemezdim. Öfkeliydi asabiydi lakin şikeci olabileceği aklımın ucundan dahi geçmemişti. Hayal kırıklığına uğradım.@Mustafa Sevim aldigi puanlarin nasil alindigi aciklansin, korkmayin, aciklayin.
Yok eminim 92. Mert’in puanlamasında eksik var hatta 2 puan hiç bir şarkıya verilmemiş. Neyse artık önemli değil o kadar bu saatte uğraştırdım
2 oy kullanımında bir oyu geçersiz saydım ondan kaynaklanıyor.
Ben de hayal kirikligina ugradim dogrusu.Şike mi var? Mustafa Bey'den beklemezdim. Öfkeliydi asabiydi lakin şikeci olabileceği aklımın ucundan dahi geçmemişti. Hayal kırıklığına uğradım.
He ya hiç sorma@Batuhan Aydemir Eline koluna sağlık, bu başlığın kilitlenip diğer başlığın açılması gerekiyor bu arada.
Sayın @Hayri P. Cund 'u kutlarım, müzmin 14.'lükten 1. liğe sıçramasını ekstra kutlarım.
@Erman Türker sana dün demiştim, 1 sıra şaşmış sadece ben 14. olursun demiştim![]()
@Batuhan Aydemir Eline koluna sağlık, bu başlığın kilitlenip diğer başlığın açılması gerekiyor bu arada.
Sayın Hayri P. Cund 'u kutlarım, müzmin 14.'lükten 1. liğe sıçramasını ekstra kutlarım.
@Erman Türker sana dün demiştim, 1 sıra şaşmış sadece ben 14. olursun demiştim![]()