102. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON HAYRİ P. CUND!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar tirt bir listedir
Himan allahim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasaklı gözden kaçtıysa devam edecek yapacak bir şey yok. Oylama öncesi merak eden YASAKLI LİSTESİNE gider CTRL+F yaparak bulur. Oy vermek istemiyorsa vermez. İstiyorsa verir.

bu ne yahu ://

Duyuru : Puanlama bu gün 23.59'a kadar geçerli olacaktır.

Puanlamayı bitirdim çok şükür dünya varmış. Açık konuşacağım; liste ömür törpüsü gibi :crushed:

Listenin çok kötü olduğu yönünde herkes fikir belirtmiş. Katılıyorum. Ama 102. yarışma yapılıyor. Binlerce yasaklı şarkı var. Dünyada herkesin duygularını okşayan, beğenilen şarkı sayısı binlerce ifade edilebilir mi ki... Bir önceki yarışmada yasaklı listeye 5 şarkım takılmıştı. Yasaklı liste revize edilmediği sürece yarışmaların sıkıcı olacağını düşünüyorum.

Bununla ilgili tavsiyem şudur. Yasaklı liste sıfırlanmalı. Sadece kazanan şarkılar yasaklı listede kalmalı. Yapılacak her yarışma sonrası kullanılan şarkılardan yasaklı liste tekrar oluşturulabilir. 100 yarışmada sıfırlanma olmalıdır. Yoksa her geçen yarışma daha sıkıcı bir hale gelecektir.

Şu an listenin yarısına geldim. Ağlamak üzereyim.

Az vaktim var, hemen vereyim puanları dedim ama yok, hangisine 1 puan vereceğimi bilemedim.

Evet puanlarımızı tertemiz olarak ulaştıralım.

Sarkim bu listede dumur olup intihar edicek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı şarkılar bitsin diye dua etmedim değil hakkaten dinledim hepsini.
Yolladım puanlamamı hayırlısı olsun. :)

4-5 tane cok iyi sarki var
list kotu denecek bir yarisma degil bundan onceki cinayetlikti

Puanları göndermiş bulunuyorum umarım bu bedbaht listede şarkım hakettiği sırayı alacaktır.
Bu arada benim parça yasaklı listesinde dün çıkmamıştı bugün çıktı dedim noluyor meğer Batuhan güncellemiş listeyi :D

Puanları göndermiş bulunuyorum umarım bu bedbaht listede şarkım hakettiği sırayı alacaktır.
Bu arada benim parça yasaklı listesinde dün çıkmamıştı bugün çıktı dedim noluyor meğer Batuhan güncellemiş listeyi :D

Evet yollanan şarkılarla güncelledim listeyi reis, bir daha ki yarışmada aksilik olmaması için :)

Bakalım 2 kere arka arkaya şampiyon olabilecek miyim :)

Liste aslında buna müsait.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt