103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yollayanlar kusura bakmasın. :D

Taciz gibi oldu.

Liste keyifli aslında çok popüler işler dışında, o arkadaşlar kusura bakmasın puan veremeyeceğim. Bu yarışmada yeni müzikler keşfetmemi sağlayan arkadaşları besliyorum ben ve gerçekten keyif aldığım şarkıları. Puanlamayı bitireceğim birazdan paylaşırım muhtemelen.

Liste keyifli aslında çok popüler işler dışında, o arkadaşlar kusura bakmasın puan veremeyeceğim. Bu yarışmada yeni müzikler keşfetmemi sağlayan arkadaşları besliyorum ben ve gerçekten keyif aldığım şarkıları. Puanlamayı bitireceğim birazdan paylaşırım muhtemelen.

Bende fena bulmadım. Son 3-4 yarışmanın üzerinde.

1 puan verdiginizi gorur gibiyim simdiden.
Caniniz sagolsun.
En cok 1 puan verilen uye olabilirim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk pop ve rockunun inanılmaz dramatik değişimini yüzümüze çarpmak gibi bir mahiyeti de var listenin o daha üzücü, çok klişe goygoy olarak nereden nereye harbiden.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

1 puan verdiginizi gorur gibiyim simdiden.
Caniniz sagolsun.
En cok 1 puan verilen uye olabilirim.

Valla onu bile alırsan kar saymalısın bence şüpheli çünkü :D

Yollayanlar kusura bakmasın. :D

Taciz gibi oldu.

Tanju Bey'e yollamıştım. Size de yollayayım mı?

O zaman sizden 10 Puan bekliyorum :asd22:

BANA YOLLAMAYIN HAYDAAA...

Tanju yok ondan yazdım. :D

Gonderdim arkidislar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Turkce sarkilara karsi onyarginiz var mi?

Benim yok. Her dilden şarkı dinliyorum hatta Lehçe şarkılar bile kendi müzik listemde var. Ama yüksek puanı hakedicek bir Türkçe şarkı yoktu bana göre bu listede. Cemalim ve Nem kaldı şarkılarının bende yeri ayrıdır. Bir zamanlar ben de baya şarkı söylerdim hobi olarak kendi kendime ve ilk öğrendiğim türkülerden biridir Cemalim ama coverını beğenmedim. Keza Nem kaldı da Ahmet Aslan'ı bildiğim için çok ama çok alt level geldi ki Nem Kaldı yerli olarak bir top ten yapsam çok rahat ilk 5'e girer. Ferudün Düzağaç'ın bence çok ahım şahım bir sesi yok zaten. Daha çok şarkılarını anlam yönünden beğeniyorum. Cover seçimleri yanlış olmuş bana göre.

Son düzenleme:
Sen bana 3 kuruşluk adamsın mı demek istiyorsun hayırdır

3 kuruşun "3 kuruş" olmadığını herkes bilir Tanrıverdi. Açık açık 300 lira mı diyeyim!

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Benim yok. Her dilden şarkı dinliyorum hatta Lehçe şarkılar bile kendi müzik listemde var. Ama yüksek puanı hakedicek bir Türkçe şarkı yoktu bana göre bu listede. Cemalim ve Nem kaldı şarkılarının bende yeri ayrıdır. Bir zamanlar ben de baya şarkı söylerdim hobi olarak kendi kendime ve ilk öğrendiğim türkülerden biridir Cemalim ama coverını beğenmedim. Keza Nem kaldı da Ahmet Aslan'ı bildiğim için çok ama çok alt level geldi ki Nem Kaldı yerli olarak bir top ten yapsam çok rahat ilk 5'e girer. Ferudün Düzağaç'ın bence çok ahım şahım bir sesi yok zaten. Daha çok şarkılarını anlam yönünden beğeniyorum. Cover seçimleri yanlış olmuş bana göre.

Onur Bey puanlarınızı paylaşsaydınız! Ben böyle yönlendirici mesaj görmedim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt