103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın beyler, Mustafanın en az x puan vermişsindir yazmasının anlamı, vermedin ise vermen senin için daha iyi olur.

Yolladım puanlamamı. Çok şükür yolumuzu bulduk bu sene de.

Evet puanı 30dk içerisinde yollayacağım, moduma girdim sayılır :D

Evet puanı 30dk içerisinde yollayacağım, moduma girdim sayılır :D
Seni azıcık tanıyorsam, şarkını doğru tahmin ediyorumdur. Puanlamamda ilk 2 şarkının 1'i senin Batu büyük ihtimalle. :D Ama hani senle bağımsız yanlış anlaşılmasın. Puanlamamdaki ilk 2 şarkıya dibim düştü. Dehşet gerçekten. Aralarında seçim yapmakta çok zorlandım.

Açıkçası forumun müzik zevkine karşı umudumu kestim. Allah'a havale ettim. Şike miki yok! :)

Mustafa ağabey benden sana oy çıkmazsa kusura bakma, sonuçta zevk göreceli bir şey, ha umuyorum ki sana güzel bir puan vermişimdir :) :D

Seni azıcık tanıyorsam, şarkını doğru tahmin ediyorumdur. Puanlamamda ilk 2 şarkının 1'i senin Batu büyük ihtimalle. :D Ama hani senle bağımsız yanlış anlaşılmasın. Puanlamamdaki ilk 2 şarkıya dibim düştü. Dehşet gerçekten. Aralarında seçim yapmakta çok zorlandım.

Yalnız beklenen şarkı benim ki değilse, yarışmanın bidonu olursam, ağır fail olacağım sanırım, Misimovic transferi gibi olacak galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt