Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.487
- 21
- 523
ipi goguslemem buyuk olasilik gibi duruyor...
12 puanım senin hayri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ipi goguslemem buyuk olasilik gibi duruyor...
elbette birseyler ayarlariz :ka19:![]()
Sarkini buldum sanirim.
On yargilardan uzak dinlenilirse ilk 5 e girecegimi dusunuyorum.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 puanım senin hayri
Son kalan 1 kişinin şarkısını kabul etmeyeceğim bilginiz olsun.
Emre Arslan Kaan Tekin Musap Aydinli Galip Özgür
Kusura bakmayın çok bekledim en son gönderen kim olursa kabul edilmeyecek haberiniz olsun.
Yönlendirme yapmayalımBir noob sorusu sorayım, kendi şarkımızı puanlamıyoruz değil mi :asd22:
Bu arada Lost on You haksız bir şarkı olmuş gerçekten. Oylamayı da ona göre yaparız artık.
Kenan Ünal Evet hocam bekleniyorsunuz..
Aynen Kenan Ünal nerdesin?
Sağolun arkadaşlar, bütün gece çalıştım Foruma giremedim. Bir daha ki sefere inşallah, herkese bol şans. Mustafaya dikkat edin yine şike yapmasın.Kenan Ünal neredesin hocam?
Döndüğüne sevindim, iyisindir inşallah?
Kafa dagitmaya calisiyorumDöndüğüne sevindim, iyisindir inşallah?
Ulan Tanju gibi adamı bile isyan ettirdiniz. Maksat eğlence ama maşallah bunun bile içine sıçmayı beceriyorsunuz.Neyse arkadaşlar bu yarışmadan sonra ben jubilemi yapar yarışmayı uzaktan takip ederim artık. Burda keyfine birşey yapıyoruz ve bütün kurallar ilk sayfa da yer almasına rağmen orayı okumayıp, yasaklı şarkı gönderen mi dersiniz, şarkısı tamam olup ilk mesaja yazıldığı halde ahkam kesen mi dersiniz, yasaklı şarkı gönderip yasaklı dedik diye tavırla yarışmıyorum diyen mi dersniz hepsi çok şükür mevcut. Açıkcası umrum da filan değil ama böyle tipleri görünce yarışma düzenlemekte gelmiyor içimden. Saat yarımı geçmiş ben şarkıların gelmesini bekliyorum sanki beklemek zorunluluğum varmış gibi birde atar yapıyorlar
İyi geceler herkese...
Playlist ilk mesajda, herkese başarılar.