103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçlar pazar akşamı saat: 20:30 dan sonra açıklanacaktır.

Geçikme için kusura bakmayın.

Şunu da belirteyim şampiyonu son puanlamanın sahibi sayın Mehmet Arslaner bey belirleyecek.

Bayağı çekişmeli bir yarışma olacağına benziyor şu ana kadar açılan puanlara bakılınca.

Şunu da belirteyim şampiyonu son puanlamanın sahibi sayın @Mehmet Arslaner bey belirleyecek.

Bayağı çekişmeli bir yarışma olacağına benziyor şu ana kadar açılan puanlara bakılınca.

O vakit şampiyonluğumuzu garantiledik sayalım. Sayın mehmet abim bana 12 veya 10 verecektir şüphesiz

O vakit şampiyonluğumuzu garantiledik sayalım. Sayın mehmet abim bana 12 veya 10 verecektir şüphesiz

Bu mesajı yarışma sonun da tekrar konuşalım unutma, şu an birşey söyleyemiyorum maalesef :(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Şu kadarını söyleme imkanın var mı peki, Erman bey renktaşımız potada mı?

Erman abinin son 3 potasında olmadığını söyleyebilirim.

Bu mesajı yarışma sonun da tekrar konuşalım unutma, şu an birşey söyleyemiyorum maalesef :(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Erman abinin son 3 potasında olmadığını söyleyebilirim.
Eğer Potada ise ve şampiyonluğu Mehmet beyin puanları ile kaybederse, olacakları tahmin dahi edemiyorum.

Şarkımın hiç olacağı görüşü bende iyice yayılmaya başladı :D

En son 2013 te ilk 10a girdim diye hatirliyorum
2012de olabilir
Naci en Palestina birinci olmustu muthis bir sarkiydi
Kim paylasmisti bilmiyorum ama Tanju bey hatirlar belki :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şarkım hakkında yorumlarını alayım hocam? Hiç puan vermemişsin galiba ama yinede merak ettim :D 3 Seçenek arasında değer verdiğim bir sanatçıyla yarışayım dedim :D

Bu arada Alp Basma

Senin isim son puan tabosuna kadar Alpay Asma olarak gözükecek en son tablo da Alp Basma oluyor:D:D

Son anda farkketim isim değişikliğini, aklımda hep Alpay olarak kaldığından. Haberin olsun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt