103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana oy vermemiş olan müfteridir.

Mehmet renktaşımızın puan listesi şüphesiz şöyledir, 1P Erman Türker, 2P Erman Türker, 3P Erman Türker, 4P Erman Türker, 5P Erman Türker, 6P Erman Türker, 7P Erman Türker, 8P Erman Türker, 10P Erman Türker, 12P Erman Türker.

Mehmet renktaşımızın puan listesi şüphesiz şöyledir, 1P Erman Türker, 2P Erman Türker, 3P Erman Türker, 4P Erman Türker, 5P Erman Türker, 6P Erman Türker, 7P Erman Türker, 8P Erman Türker, 10P Erman Türker, 12P Erman Türker.

Üstadım, bana puan verdiniz mi acaba? Hoşlanacağınızı düşünüyorum benim şarkımdan.

Katıldığım yarışmaların %90'ında eyyam yapıp forumun demir baş , sözü ağır isimlerine puanlarımı veriyorum yinede gse olamadım .
Bunda sonra puanlarım düzenin karşısında dik duran yağız delikanlılara olacak

323.gif

Katıldığım yarışmaların %90'ında eyyam yapıp forumun demir baş , sözü ağır isimlerine puanlarımı veriyorum yinede gse olamadım .
Bunda sonra puanlarım düzenin karşısında dik duran yağız delikanlılara olacak
Sen o rütbenin prosedürünü yanlış anlamışsın renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt