Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.550
- 5.155
- 1.408
Bundan sonra son üçe ceza verilsin.
Ceza önerilerini alalım
Ceza önerilerini alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza alanlar gsc tarafindan belirlenen 3 uye ile issiz bir adada 1 hafta gecirsinBundan sonra son üçe ceza verilsin.
Ceza önerilerini alalım
Yolladığı şarkıyı kendi sesiyle kaydedip yollasınlarBundan sonra son üçe ceza verilsin.
Ceza önerilerini alalım
Pardon kimi cezalandırıyorduk? Hasbelkader ben sonuncu olursam bu söylediğine pişman olabilirsin, iyi düşün.Yolladığı şarkıyı kendi sesiyle kaydedip yollasınlar
Yolladığı şarkıyı kendi sesiyle kaydedip yollasınlar
Yay
Alnitak Alnilam Mintaka
Ne dediğimi boşver, aklım hala diyemediklerimde.
İlk geldiğin günleri hatırlıyorum, saygıdan düğmelerini iliklerdin, şimdi kafaya silah dayamalar falan.
..Bir daha ki yarışmaya kendi sesimle katılma kararı aldım. H.o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
..![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
İlk geldiğin günleri hatırlıyorum, saygıdan düğmelerini iliklerdin, şimdi kafaya silah dayamalar falan.
Onceden isminiz farkli miydi?İlk geldiğin günleri hatırlıyorum, saygıdan düğmelerini iliklerdin, şimdi kafaya silah dayamalar falan.
Bir daha ki yarışmaya kendi sesimle katılma kararı aldım. H.o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok bu benim tek üyeliğim. Mustafa geleli daha bir sene oldu ve buyrun bir sene içinde oldu.Onceden isminiz farkli miydi?
Ben 2013 te denk gelmedim size hic
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok bu benim tek üyeliğim. Mustafa geleli daha bir sene oldu ve buyrun bir sene içinde oldu.