- 12 Haziran 2015
- 33.256
- 26.269
- 2.533
Vermiş olma ihtimalim bir hayli yüksek.
O zaman iddaamı son 10'a yükseltiyorum, son 5'den biraz daha yüksek puan alacağım galiba, teşekkürler üstadım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermiş olma ihtimalim bir hayli yüksek.
Fazla umitlenme derim.O zaman iddaamı son 10'a yükseltiyorum, son 5'den biraz daha yüksek puan alacağım galiba, teşekkürler üstadım![]()
![]()
Attığım kahkaha sonrası Hanım "Çocuk uyanır ise Balkonda yatarsın bu gece" diye tehdit etti.
Sen o rütbenin prosedürünü yanlış anlamışsın renktaş.
Biz ne hesaplasak bos be Batuhan.15-17 aralarında olabilirim galiba hesaplarıma göre:asd22:
Biz ne hesaplasak bos be Batuhan.
Oyun oyuncular senaryo yonetmen belli
Biz hicbirseyden haberi olmayan 3 5 figuraniz
Uzuluyorum halimize
Istanbuldaysan bir kac birsey icelim derim.
Ickiler senden?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takiliyorum yavAman hocam keyfini çıkaralım oyun sonuçta, nedir sizi bu kadar dertlendiren? İçki içmiyorum hocam, o konuda maalesef olumlu bir şey diyemem, kaldı ki Manisadayım![]()
Takiliyorum yav
Dertli degilim demek isterdim ama bu konu ozelinde dertli degilim
Biz esasen buyuz renktaş, böyle olmayı göze alabilir misin?Aydınlat bilelim ne yapsam olmuyor
Birbirlerine sıkça hakaret edip dalaşıyorlar ama dışarıya karşı oldukça olgunlar , zurna marizlemek gibi kelimeleri sıkça telaffuz edip tüm yarışmalarda kukla misali oyunlarını izletiyorlar.
Ahmet Aslan ile katilsaydin benden sana yuksek bi puan gelirdi de, Ferudun Duzagac mundar etmis sarkiyi. 3 puan mi ne calisti benden sana.Sağlık olsun bir daha ki yarışmada artık 12 alırım herhalde
![]()
Mehmet Arslaner Mustafa Sevim
Ikilisine puan vermemis olmam ne kadar hakli oldugumu gostermekle birlikte ileri goruslulugumu kanitlar nitelikte.
Tebriklerinizi bekliyorum.
Bana oy vermiş olan Küşteridir.Bana oy vermemiş olan müfteridir.
Ok.Bana oy vermiş olan Küşteridir.
Alnitak Alnilam Mintaka