- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Mustafa Bey usturayı elinden bırakıp sakince odasına geçince ben sonuçları açıklarım, yoksa bu sonuçları elinde ustura varken açıklarsam ciddi sıkıntılar olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa beyden rahatsizimMustafa Bey usturayı elinden bırakıp sakince odasına geçince ben sonuçları açıklarım, yoksa bu sonuçları elinde ustura varken açıklarsam ciddi sıkıntılar olabilir.
Tanju yapma, şu an elinde ustura var.
Mustafa Bey usturayı elinden bırakıp sakince odasına geçince ben sonuçları açıklarım, yoksa bu sonuçları elinde ustura varken açıklarsam ciddi sıkıntılar olabilir.
En son 6 ay once sakal trasi oldumNe usturası arkadaşlar 21. yy'deyiz :asd22:
Tamam efendim sakin olun, siz gayet tabi balta kullanıyorsunuz.Ne usturası arkadaşlar 21. yy'deyiz :asd22:
Tamam efendim sakin olun, siz gayet tabi balta kullanıyorsunuz.
Kurdan isiriyorum bende.İki gün tıraş olmazsam üçüncü gün depresyona girerim :asd22:
Saçı sakalı bırakalım sonuçlara odaklanalım. Ben smokinimi giydim.
Hİçbir makine ustaca kullanılan ustura kadar başarılı olamaz. Mustafa yine sınıfta kaldı.
Arkadaşlar bu şarkı yarışması mevzusunda oylamaya forumun hepsi katılsa nasıl olur ? Oyların gözükmediği bir anket açılsa. Herkes oyunu atsa falan ?
OlmazArkadaşlar bu şarkı yarışması mevzusunda oylamaya forumun hepsi katılsa nasıl olur ? Oyların gözükmediği bir anket açılsa. Herkes oyunu atsa falan ?
Makine kullanmıyorum; kullanmam da.
Reklam yapayım efendim. Gillete Mach 3 kullanıyorum. Tıraş köpüğüm Gilette Fusion. After Shave nivea balsam.
Bu konuyu kapatıp artık sonuçlara girsek diyorum![]()
Olmaz öyle.
Olmaz
Hayri kendi hesaplarindan birer oy verse kendine her yarisma sampiyon olur zaten
Dur bir dakika zaten sampiyon oluyor
Ulan yoksa?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi