103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Yıl 2007. Serin ve ıslak bir sonbahar öğleden sonrası kendimi aba piknike attım. Hayatımda ilk defa Ankara’da döner yiyecek olmanın heyecanıyla kasaya siparişimi verdim. Keyifle yemeğimi beklerken adımı söyleyen kadının elinde tuttuğu tepsiye baktım. Hayatımda yaşadığım o hayal kırıklığını hiçbir zaman yaşamadım sanırım. Sosis ekmeğinden biraz daha geniş ekmeğin içine tavuk döneri koymuşlar. Çoban salatası eklemişler. Ekmek sossuz, buz gibi. Sonrasında kaldığım 6 sene boyunca bir daha döner yemedim Ankara’da. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum abi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ABD'ye gidip hamburgeri mcdonalds'tan yemekle eşdeğer şu yaptığın. Ankara'da döner gerçek ettir, diğer yerlerin ezici çoğunluğunda kıymadır. Ben de son 1, 1.5 yıldır taktım bu döner işine, eskiden pek yemezdim.

Son düzenleme:
İlk açılan o değil sanırım ama aspavayı aspava yapan yıldız aspava diye biliyorum, osmanlıyı imparatorluk haline getiren fsm gibi yani :D cidden yasaklı mı şarkısı? Ben şaka yapıyorsun sanmıştım, eskiden o işlere arda abi bakıyordu o olmayınca allaha emanet takılıyoruz.

Öncelikle adımı bir daha küçük harfle yazma :D

Şarkıya gelince; baktım evet yasaklı, Polyushka Polye' nin cover' ı. Organizasyonu ben yapsaydım başındaki flüte bakmaz, geldiği gibi geri postalardım şarkıyı :D

Bu arada Polyushka Polye' nin en beğendiğim cover' ı da budur :D

https://www.youtube.com/watch?v=LL11PlxDYz4

Öncelikle adımı bir daha küçük harfle yazma :D

Şarkıya gelince; baktım evet yasaklı, Polyushka Polye' nin cover' ı. Organizasyonu ben yapsaydım başındaki flüte bakmaz, geldiği gibi geri postalardım şarkıyı :D

Bu arada Polyushka Polye' nin en beğendiğim cover' ı da budur :D

https://www.youtube.com/watch?v=LL11PlxDYz4

Hiç sana öyle bir terbiyesizlik yapar mıyım ağabey aklın alıyor mu ? Tabletten yazdım onu o yüzden oldu, yoksa tövbe haşa... :D

Aynı soruyu sana da soruyorum o halde, şimdi ne olacak ? 2. yarışmacı şampiyon mu olacak, 3. olan şahsım da 2. mi olacak ?

Hiç sana öyle bir terbiyesizlik yapar mıyım ağabey aklın alıyor mu ? Tabletten yazdım onu o yüzden oldu, yoksa tövbe haşa... :D

Aynı soruyu sana da soruyorum o halde, şimdi ne olacak ? 2. yarışmacı şampiyon mu olacak, 3. olan şahsım da 2. mi olacak ?
Ben de diyorum neden soruyor ne olacak diye. İkinci olunca Erman beye bir kere daha yükleneceksin herhalde sayın renktaşım?

O değil bir de yazdım yav yarışmada polyushka polye araklaması var diye :D meğer bildiğin covermış.

Adam yedirmiş size yasaklı şarkıyı, paşalar gibi hak etmiş şampiyonluğu :D Geçmiş ola :D

Ben de diyorum neden soruyor ne olacak diye. İkinci olunca Erman beye bir kere daha yükleneceksin herhalde sayın renktaşım?

O artık ESC'de rakibim ve muhatabım değil, bakma 5 şampiyonluğum falan var dediğine hepsi nuh nebi'den kalma.

16. Şampiyonluğumun haklı gururunu yaşadığım şu günlerde , Şampiyonluğuma gölge düşürmek maksadı ile yapılan yorumlar şahsımı ziyadesi ile müteessir kılmaktadır. Bu vesile ile herkesi sağduyulu olmaya davet eder, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu zor günlerde en içten dileklerimle kucaklarım.

Kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Teşekkürler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ABD'ye gidip hamburgeri mcdonalds'tan yemekle eşdeğer şu yaptığın. Ankara'da döner gerçek ettir, diğer yerlerin ezici çoğunluğunda kıymadır. Ben de son 1, 1.5 yıldır taktım bu döner işine, eskiden pek yemezdim.

Onu bunu bilmem. Antakya’da mahalle arasında en kötü yerde yapılan döner bile yenilebilir cinsten. Antakya dışında kırmızı et yemediğim için et dönerini Ankara’da hiç yemedim; bilmiyorum. Hatay’dan Antakya’ya her gittiğimde etimi yanımda götürürdüm.

16. Şampiyonluğumun haklı gururunu yaşadığım şu günlerde , Şampiyonluğuma gölge düşürmek maksadı ile yapılan yorumlar şahsımı ziyadesi ile müteessir kılmaktadır. Bu vesile ile herkesi sağduyulu olmaya davet eder, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu zor günlerde en içten dileklerimle kucaklarım.

Kamuoyunun bilgisine arz ederim.

Teşekkürler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vasiyetiniz mi bu?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt