103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Gençler evde misafirim var ben müsait değilim maalesef bir iki gün. Olursa ancak katılabilirim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alırım ama hiç tecrübem yok, yol gösteren olur ise neden olmasın.
Normal userlara verilen oylar x1 ile
Modlara verilen oylar x2
Super modlara verilen oylar x3
Adminlere verilen oylar x5 ile carpiliyor.

Ozgun muziklere verilen oylar x 0.2 ile
Populer dimdis diskotek muzikleri(@Mehmet Arslaner sever) x3 ile carpiliyor

Prosedurler boyle asagi yukari

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir ara Batuhan kardeşimiz şekilsiz şukulsuz bir yarışma yapmıştı. Öyle kuru kuru yapılacaksa ben yaparım. Hodri meydan. Şekilli şukullu beceremem!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Normal userlara verilen oylar x1 ile
Modlara verilen oylar x2
Super modlara verilen oylar x3
Adminlere verilen oylar x5 ile carpiliyor.

Ozgun muziklere verilen oylar x 0.2 ile
Populer dimdis diskotek muzikleri(@Mehmet Arslaner sever) x3 ile carpiliyor

Prosedurler boyle asagi yukari

Hiç sevmem

Yalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.

Hiç sevmem
. Erman Türker

Hiç sevmem
Hangi aspava orijinal

Diğer yandan abi lafım sana değil genele, o kadar net bilgi verdim adam yasaklı şarkıyla katıldı dedim kimse sallamadı, kaybetmeye mahkumsunuz :D

Hiç sevmem
Bu olabilir mi sayın renktaşım?
ac18c31fa9f12345c50cbf59b66448b6.jpg

Hangi aspava orijinal

Diğer yandan abi lafım sana değil genele, o kadar net bilgi verdim adam yasaklı şarkıyla katıldı dedim kimse sallamadı, kaybetmeye mahkumsunuz :D
İlk açılan o değil sanırım ama aspavayı aspava yapan yıldız aspava diye biliyorum, osmanlıyı imparatorluk haline getiren fsm gibi yani :D cidden yasaklı mı şarkısı? Ben şaka yapıyorsun sanmıştım, eskiden o işlere arda abi bakıyordu o olmayınca allaha emanet takılıyoruz.

İlk açılan o değil sanırım ama aspavayı aspava yapan yıldız aspava diye biliyorum, osmanlıyı imparatorluk haline getiren fsm gibi yani :D cidden yasaklı mı şarkısı? Ben şaka yapıyorsun sanmıştım, eskiden o işlere arda abi bakıyordu o olmayınca allaha emanet takılıyoruz.
Yasaklı sayılır abi jüri olsa kabul etmezdi.

Yıl 2007. Serin ve ıslak bir sonbahar öğleden sonrası kendimi aba piknike attım. Hayatımda ilk defa Ankara’da döner yiyecek olmanın heyecanıyla kasaya siparişimi verdim. Keyifle yemeğimi beklerken adımı söyleyen kadının elinde tuttuğu tepsiye baktım. Hayatımda yaşadığım o hayal kırıklığını hiçbir zaman yaşamadım sanırım. Sosis ekmeğinden biraz daha geniş ekmeğin içine tavuk döneri koymuşlar. Çoban salatası eklemişler. Ekmek sossuz, buz gibi. Sonrasında kaldığım 6 sene boyunca bir daha döner yemedim Ankara’da. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum abi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıl 2007. Serin ve ıslak bir sonbahar öğleden sonrası kendimi aba piknike attım. Hayatımda ilk defa Ankara’da döner yiyecek olmanın heyecanıyla kasaya siparişimi verdim. Keyifle yemeğimi beklerken adımı söyleyen kadının elinde tuttuğu tepsiye baktım. Hayatımda yaşadığım o hayal kırıklığını hiçbir zaman yaşamadım sanırım. Sosis ekmeğinden biraz daha geniş ekmeğin içine tavuk döneri koymuşlar. Çoban salatası eklemişler. Ekmek sossuz, buz gibi. Sonrasında kaldığım 6 sene boyunca bir daha döner yemedim Ankara’da. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum abi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bkz.(Mersin disinda tantuni yemek.)

Geri
Üst Alt