- 12 Haziran 2015
- 33.253
- 26.260
- 2.533
Kusura bakma kötü anlamda eleştirmedim sakın yanlış anlamayın rica ederim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok estağfurullah ne kusuru abi. Hayırlı akşamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma kötü anlamda eleştirmedim sakın yanlış anlamayın rica ederim.
@Alp BasmaSon şampiyon yapsın madem? Almanya Ligi'nde Bayern olayına döndü yarışma zaten. Bari azıcık heyecan olur. Katılanlar likelasın.
Buyursun Misafirin de katılsın.Gençler evde misafirim var ben müsait değilim maalesef bir iki gün. Olursa ancak katılabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorumluluk al be adamBuyursun Misafirin de katılsın.
Alırım ama hiç tecrübem yok, yol gösteren olur ise neden olmasın.
Normal userlara verilen oylar x1 ileAlırım ama hiç tecrübem yok, yol gösteren olur ise neden olmasın.
Yalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.Bir ara Batuhan kardeşimiz şekilsiz şukulsuz bir yarışma yapmıştı. Öyle kuru kuru yapılacaksa ben yaparım. Hodri meydan. Şekilli şukullu beceremem!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç sevmemNormal userlara verilen oylar x1 ile
Modlara verilen oylar x2
Super modlara verilen oylar x3
Adminlere verilen oylar x5 ile carpiliyor.
Ozgun muziklere verilen oylar x 0.2 ile
Populer dimdis diskotek muzikleri(@Mehmet Arslaner sever) x3 ile carpiliyor
Prosedurler boyle asagi yukari
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
. Erman TürkerYalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Hiç sevmem
Hangi aspava orijinalYalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.
Hiç sevmem
Mustafa bey tepki verdi yalnız hakkını yemeyelim.Hangi aspava orijinal
Diğer yandan abi lafım sana değil genele, o kadar net bilgi verdim adam yasaklı şarkıyla katıldı dedim kimse sallamadı, kaybetmeye mahkumsunuz![]()
Bu olabilir mi sayın renktaşım?Yalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.
Hiç sevmem
İlk açılan o değil sanırım ama aspavayı aspava yapan yıldız aspava diye biliyorum, osmanlıyı imparatorluk haline getiren fsm gibi yaniHangi aspava orijinal
Diğer yandan abi lafım sana değil genele, o kadar net bilgi verdim adam yasaklı şarkıyla katıldı dedim kimse sallamadı, kaybetmeye mahkumsunuz![]()
Yasaklı sayılır abi jüri olsa kabul etmezdi.İlk açılan o değil sanırım ama aspavayı aspava yapan yıldız aspava diye biliyorum, osmanlıyı imparatorluk haline getiren fsm gibi yanicidden yasaklı mı şarkısı? Ben şaka yapıyorsun sanmıştım, eskiden o işlere arda abi bakıyordu o olmayınca allaha emanet takılıyoruz.
Aspava ve bira. :asd22:Bu olabilir mi sayın renktaşım?
![]()
Peki kadim esc töresine göre ne yapmalı şimdi ?Yasaklı sayılır abi jüri olsa kabul etmezdi.
Yalnız benim hatay dürüm sandığım şey hatay dürüm değilmiş, şimdi 10 tane video izledim hepsi ketçaplı mayonezli garip bir şey. Berlin dönerinin tavuk döner sürümü resmen. Hakşkaten Saykal ın dediği kadar varmış ankara dışında düzgün döner yemek zor. Kurban olayım orjinal aspavanın dürümlerine bu vesileyle seni kınıyorum.
Bkz.(Mersin disinda tantuni yemek.)Yıl 2007. Serin ve ıslak bir sonbahar öğleden sonrası kendimi aba piknike attım. Hayatımda ilk defa Ankara’da döner yiyecek olmanın heyecanıyla kasaya siparişimi verdim. Keyifle yemeğimi beklerken adımı söyleyen kadının elinde tuttuğu tepsiye baktım. Hayatımda yaşadığım o hayal kırıklığını hiçbir zaman yaşamadım sanırım. Sosis ekmeğinden biraz daha geniş ekmeğin içine tavuk döneri koymuşlar. Çoban salatası eklemişler. Ekmek sossuz, buz gibi. Sonrasında kaldığım 6 sene boyunca bir daha döner yemedim Ankara’da. Neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum abi.