103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Teşekkürler reis, sanada kolay gelsin, konular ne durumda sende?
Valla pek çalıştığım yok reis. Denemelerde 45-50 net yapıyorum. Bana en azından 65 tane filan lazım. Çalışsaydım şu anda çoktan 70 neti aşmıştım. Çünkü geçen sene çok çalıştım ben yine sağlık sorunlarıma rağmen. Ama artık bünyem kaldırmıyor.

Valla pek çalıştığım yok reis. Denemelerde 45-50 net yapıyorum. Bana en azından 65 tane filan lazım. Çalışsaydım şu anda çoktan 70 neti aşmıştım. Çünkü geçen sene çok çalıştım ben yine sağlık sorunlarıma rağmen. Ama artık bünyem kaldırmıyor.

Hemen hemen aynı durumdayız benimde bünyem kaldırmıyor reis ben 70 net hedefliyorum sözleden, 35-37 sosyal 33-34 edebiyat. Tyt de 35 Türkçe 18 sosyal 5-8 mat 3-4 fen.

Bakalım ne olacak.. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Alp isimli şahıs yarışmaya yasaklı şarkı ilr katılmıştır.

Olayla ilgili gerekli soruşturmanın yapılmasını arz ederim.

Alp isimli şahıs yarışmaya yasaklı şarkı ilr katılmıştır.

Olayla ilgili gerekli soruşturmanın yapılmasını arz ederim.

Yarışma sürecindeki rahat tavırları ve şarkıların katılanlar arasında göreceği muameleyi net bir şekilde ifade ettiğini eklemek isterim. Şike yapıldı demiyorum. Ama Alp Bey ya da Namık mı desem ya bu işin kompetanı olmuş ya da iflah olmaz bir şikeci.

Şike iddiaları bu kadar ayyuka çıkmışken "Temiz Eurovision" istiyoruz ve Keramettin Tanrıverdi'yi göreve davet ediyoruz. O temiz bir eurovision tertiplesin.

Yarışma sürecindeki rahat tavırları ve şarkıların katılanlar arasında göreceği muameleyi net bir şekilde ifade ettiğini eklemek isterim. Şike yapıldı demiyorum. Ama Alp Bey ya da Namık mı desem ya bu işin kompetanı olmuş ya da iflah olmaz bir şikeci.
Ciddiyim ben yalnız. Hatta savunma olarak yüzde 50 yasaklı dedi, Aziz Yıldırımvari bir açıklama.

Alp Basma'nın 3 şampiyonluğunun alınmasını ve gelecek tüm yarışmalardan men edilmesini teklif ediyorum.

Yeni yarışma yapılsın, bir şarkı buldum kesin birinciyim. Kırgız bir hanım söylüyor; palav yiyesim geldi

Hesabımda belli seviyede bir miktar artışı görürsem konuyu hasır altı edebilirim. Alp Basma

Ahh Mustafa ahh, gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinde ismi geçecek şimdi.

Yarışmayı Mustafa bey neden düzenlemiyor? Kazanma şansı olmayan birisi sonuçta

Geri
Üst Alt