- 12 Haziran 2015
- 33.258
- 26.266
- 2.533
Senin sınav mevzusu tamamen aklımdan çıkmış. Çalışmana bak sen kardeşim, kolay gelsin.
Teşekkürler reis, sanada kolay gelsin, konular ne durumda sende?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin sınav mevzusu tamamen aklımdan çıkmış. Çalışmana bak sen kardeşim, kolay gelsin.
Valla pek çalıştığım yok reis. Denemelerde 45-50 net yapıyorum. Bana en azından 65 tane filan lazım. Çalışsaydım şu anda çoktan 70 neti aşmıştım. Çünkü geçen sene çok çalıştım ben yine sağlık sorunlarıma rağmen. Ama artık bünyem kaldırmıyor.Teşekkürler reis, sanada kolay gelsin, konular ne durumda sende?
Valla pek çalıştığım yok reis. Denemelerde 45-50 net yapıyorum. Bana en azından 65 tane filan lazım. Çalışsaydım şu anda çoktan 70 neti aşmıştım. Çünkü geçen sene çok çalıştım ben yine sağlık sorunlarıma rağmen. Ama artık bünyem kaldırmıyor.
Alp isimli şahıs yarışmaya yasaklı şarkı ilr katılmıştır.
Olayla ilgili gerekli soruşturmanın yapılmasını arz ederim.
Alp isimli şahıs yarışmaya yasaklı şarkı ilr katılmıştır.
Olayla ilgili gerekli soruşturmanın yapılmasını arz ederim.
Ciddiyim ben yalnız. Hatta savunma olarak yüzde 50 yasaklı dedi, Aziz Yıldırımvari bir açıklama.Yarışma sürecindeki rahat tavırları ve şarkıların katılanlar arasında göreceği muameleyi net bir şekilde ifade ettiğini eklemek isterim. Şike yapıldı demiyorum. Ama Alp Bey ya da Namık mı desem ya bu işin kompetanı olmuş ya da iflah olmaz bir şikeci.
Ciddiyim ben yalnız. Hatta savunma olarak yüzde 50 yasaklı dedi, Aziz Yıldırımvari bir açıklama.
Alp Basma'nın 3 şampiyonluğunun alınmasını ve gelecek tüm yarışmalardan men edilmesini teklif ediyorum.
Ben mi edeyim? Ya da biz mi? Admin sensin. Vur masaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hesabımda belli seviyede bir miktar artışı görürsem konuyu hasır altı edebilirim. @Alp Basma
Onlar arasında anlaşır kabak senin başına patlar benden söylemesi.
Yeni yarışma yapılsın, bir şarkı buldum kesin birinciyim. Kırgız bir hanım söylüyor; palav yiyesim geldi
Sorumluluk alayim diyorum yetki veren yokYarışmayı Mustafa bey neden düzenlemiyor? Kazanma şansı olmayan birisi sonuçta![]()
Alp BasmaSorumluluk alayim diyorum yetki veren yok
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi