- 21 Eylül 2012
- 6.730
- 5.060
- 1.713
Ben de katılmayı isterim 104'e. Herkese açık mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok önce Alp Basma ya ayakbastı parası göndermen lazım.Ben de katılmayı isterim 104'e. Herkese açık mı?
Yok mu 104. Yarısmayı duzenleyecek 1 babayiğit.[/QUOTE @Batuhan Aydemir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Batuhan Aydemir, arkadaşımız bu kutsal görev için seni aday gösterdi.
Batuhan bugün yarışma düzenlemez ise Mustafa Sevim ile baş başa bırakılmalı.Batuhan Aydemir, arkadaşımız bu kutsal görev için seni aday gösterdi.
Batuhan bugün yarışma düzenlemez ise @Mustafa Sevim ile baş başa bırakılmalı.
kbl edilmiştir
Demir Baş tut şu işin başını hadi bakalım.Batuhan'ın 1-2 ay düzenlemesi zor gibi şu an ki temposunda.
Elini taşın altına koyacak moderatör arkadaşlar aranıyor.
Çagriniza kayitsiz kalmayacagini dusundugum mod adaylarimBatuhan'ın 1-2 ay düzenlemesi zor gibi şu an ki temposunda.
Elini taşın altına koyacak moderatör arkadaşlar aranıyor.
Batuhan Aydemir baskılara boyun eğme. İradeli ol. İçinden geliyorsa yap, gelmiyorsa yapma. Bu faşizan hamleye karşı dik durmanı öneririm. Benden de korkma kahve içer müzik konusunda sohbet eder forumun müzik zevkinden dem vururuz.Batuhan bugün yarışma düzenlemez ise Mustafa Sevim ile baş başa bırakılmalı.
Batuhan Aydemir baskılara boyun eğme. İradeli ol. İçinden geliyorsa yap, gelmiyorsa yapma. Bu faşizan hamleye karşı dik durmanı öneririm. Benden de korkma kahve içer müzik konusunda sohbet eder forumun müzik zevkinden dem vururuz.
Eyyyy Adminler bu cezasız mı kalacak?
Eyyyy Adminler bu cezasız mı kalacak?
Suç unsuru belirten bir kelime, tek bir sözcük mü var!
Yarışma için olay duygularımız ile oynadın.Suç unsuru belirten bir kelime, tek bir sözcük mü var!
Senin sınav mevzusu tamamen aklımdan çıkmış. Çalışmana bak sen kardeşim, kolay gelsin.@Melih Sönmez @Kenan Ünal @Onur Adıbelli @Mustafa Sevim
Öncelikle teşekkürler, ama maalesef çok fazla vaktim yok şu sıralar. Sınav yaklaştığı için kursta hızlanmaya başladı, kurstan 20:00 gibi geliyorum, daha sonra testler konular derken 12 gibi girebiliyorum. Yani Alp adminimin dediği gibi düzenlemem çok zor, eğer elimde office programları olsaydı 1-2 saate yapabilirdim ama maalesef yok, anlayışınız için şimdiden teşekkürler.