- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
15. Puanlar @Onur Adibelli arkadaşımızdan geliyor. Puanlamanın yanında da derlemelerini de görüyoruz.
- Lost On You ve Seven Nation Army'i yasaklı listesinde olduğu için puanlamama dahil etmedim.
* Gereksiz ayrıntı olacak belki ama büyük bir Sia hayranı olarak The Greatest'a 1 puan vermek içimi acıttı.
Bu yüzden açıklama yapma gereği hissediyorum.
- J. FLA'nın coverlarını oldukça beğeniyorum ancak Sia'nın şarkısını Sia'dan başkası söyleyince şarkı çok sırıtıyor gibime geliyor, geldi de. Üstelik, cover olmasına rağmen arkada çok fazla efekt vardı gibiydi. (Sesinin yetmediği veya detone olduğu yerleri kapatmak için yapmış olabilir) J. FLA'nın değil de Sia'nınki olsaydı 8 puan verecektim. J. FLA'nın en kötü coverlarından biridir bu şarkı bana göre.
12 Puan - FAUN - Federkleid
10 Puan - Monika - Stala
8 Puan - Rag'n'Bone Man - Human
7 Puan - Halestorm - I Am The Fire
6 Puan - Nelly - Just A Dream
5 Puan - Post Malone - rockstar ft. 21 Savage
4 Puan - Erkin Koray - Cemalim
3 Puan - Feridun Düzağaç - Nem Kaldı
2 Puan - Justin Timberlake - Cry Me A River
1 Puan - J. FLA - The Greatest
* Gereksiz ayrıntı olacak belki ama büyük bir Sia hayranı olarak The Greatest'a 1 puan vermek içimi acıttı.
Bu yüzden açıklama yapma gereği hissediyorum.
- J. FLA'nın coverlarını oldukça beğeniyorum ancak Sia'nın şarkısını Sia'dan başkası söyleyince şarkı çok sırıtıyor gibime geliyor, geldi de. Üstelik, cover olmasına rağmen arkada çok fazla efekt vardı gibiydi. (Sesinin yetmediği veya detone olduğu yerleri kapatmak için yapmış olabilir) J. FLA'nın değil de Sia'nınki olsaydı 8 puan verecektim. J. FLA'nın en kötü coverlarından biridir bu şarkı bana göre.
12 Puan - FAUN - Federkleid
10 Puan - Monika - Stala
8 Puan - Rag'n'Bone Man - Human
7 Puan - Halestorm - I Am The Fire
6 Puan - Nelly - Just A Dream
5 Puan - Post Malone - rockstar ft. 21 Savage
4 Puan - Erkin Koray - Cemalim
3 Puan - Feridun Düzağaç - Nem Kaldı
2 Puan - Justin Timberlake - Cry Me A River
1 Puan - J. FLA - The Greatest