103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

@Alp Basma bu kaçıncı şampiyonluk la yeter da :D Tebrikler hardeşim.
@Melih Sönmez yüzdün yüzdün kuyruğuna kadar geldin ama olmadı. Tebrikler :)
@uğur kaya tebrikler renkdaş :)

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim :) Güzel bir yarışma oldu. Tez vakitte yenisini rica ediyoruz :D

Galatasaray'ı yakalarım ben bu gidişle ağabey. :D

Popüler olmayan şarkı ile de katılsam iş yapıyor. Hayatta en başarılı olduğum iş olabilir.

Müziğe başlayacağım sanırım buradan. :)

Mehmet Arslaner Melih Sönmez

Tebirkler, 2. ve 3. Olmak bu yarışmada bence gayet iyi, çekişmeli bir yarışma oldu. Tanju Karayel Üstadım, emeğine ve ellerine sağlık, çok teşekkürler bu güzel yarışma için.

Tanju Karayel Eline sağlık kardeşim 10 numara yarışma oldu, başta yaşadığın sıkıntıyı sittir etmeni ve başarılarının devamını diliyorum :)
Alp Basma Tebrik ediyorum, hakeden bir şarkıydı kaç oldu bu 343 falan mı ? :D Melih Sönmez Seni de tebrik ediyorum kardeşim son derece güzel bir şarkıydı.

Son 5-6 yarışmadır kürsünün altına düşmeyen kendimi de çok tebrik ediyorum, bazılarına kapak yapmaya devam edeceğiz.

Kutlarım, yanaklarından sıkarım Alpcim.

Castinle mastinle falan derece yapılabiliyormuş onu görmüş olduk.

İyi forumlar.

@Tanju Karayel Eline sağlık kardeşim 10 numara yarışma oldu, başta yaşadığın sıkıntıyı sittir etmeni ve başarılarının devamını diliyorum :)
@Alp Basma Tebrik ediyorum, hakeden bir şarkıydı kaç oldu bu 343 falan mı ? :D @Melih Sönmez Seni de tebrik ediyorum kardeşim son derece güzel bir şarkıydı.

Son 5-6 yarışmadır kürsünün altına düşmeyen kendimi de çok tebrik ediyorum, bazılarına kapak yapmaya devam edeceğiz.

Sayende tanışmıştım bu parçayla abim. yarı yarıya senindir bu ikincilik :D

Dün gece konuya da yazmıştım, 12 veya 10 vereceksin diye. :asd22:

Tebrikler Alpay,Melih,Mehmet emeğine sağlık Tanju

Yeter ulan yeteeer

Tebrik ediyorum tüm katılan arkadaşları, keyifli bir yarışma oldu teşekkürler.

@Tanju Karayel Eline sağlık kardeşim 10 numara yarışma oldu, başta yaşadığın sıkıntıyı sittir etmeni ve başarılarının devamını diliyorum :)
@Alp Basma Tebrik ediyorum, hakeden bir şarkıydı kaç oldu bu 343 falan mı ? :D @Melih Sönmez Seni de tebrik ediyorum kardeşim son derece güzel bir şarkıydı.

Saymayacağım artık kazandığımda. :)

Alp Basma olarak ilk şampiyonluğum diyeyim. :D

Şampiyon olmak için değil güzel bulduğum bir şeyi dinletebilmek için girdim ama güveniyordum yine de seçimime yalan değil.

Yarışmanın ikinci 100 bölümünde senin de şampiyonluk sayın artacak gibi duruyor. Son dönemde ki başarını takdir ediyorum. Çekemeyen anten taksın. :D

Kilitli konuya yazmışız hiç uyarmıyorsunuz:D

Derece yapanlara tebrikler, düzenleyen Tanju Karayel'e çok teşekkürler değerli zamanını ayırıp bu yarışmaya katılan bütün üyelere sevgiler bir dahaki yarışmada görüşmek üzere esen kalın.

Alp Basma nın şampiyonluğu coşkuyla karşılandı.

Son dakika!! Canlı Yayın!

helal ALP
thx tanju
teessuf @ all

Saymayacağım artık kazandığımda. :)

Alp Basma olarak ilk şampiyonluğum diyeyim. :D

Şampiyon olmak için değil güzel bulduğum bir şeyi dinletebilmek için girdim ama güveniyordum yine de seçimime yalan değil.

Yarışmanın ikinci 100 bölümünde senin de şampiyonluk sayın artacak gibi duruyor. Son dönemde ki başarını takdir ediyorum. Çekemeyen anten taksın. :D
Sen de mi brütüs :38573:

Geri
Üst Alt