Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.769
- 11.579
- 2.218
Emeklerimize böylesi bir suçlama ha
https://youtu.be/4lnaldrNDCU
Herkes biliyor ne dalaverelerin döndüğünü kulislerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emeklerimize böylesi bir suçlama ha
https://youtu.be/4lnaldrNDCU
Bizim de gözümüz yok tabii ama Mehmet bey ikinci olmak istiyor.Vay be Alpay'ım da radara yakalandı demek ki sağlık olsun. Gerçi yasaklı şarkı yedirmiş galiba o yüzden bir şey diyemem. Helali hoş olsun.
O zaman organize et engel ol, Akşam dan beri organize edecek birini arıyoruz.Herkes biliyor ne dalaverelerin döndüğünü kulislerde.
Mehmet Bey'den olsa olsa s2nci olur.Bizim de gözümüz yok tabii ama Mehmet bey ikinci olmak istiyor.
O zaman organize et engel ol, Akşam dan beri organize edecek birini arıyoruz.
104.Geleneksel Fatih Terim Eurovision Sarki Yarismasi
104.Geleneksel Fatih Terim Eurovision Sarki Yarismasi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terbiyesiz.Mehmet Bey'den olsa olsa s2nci olur.
İyi forumlar.
Lütfen hakaret etmeyin ve uygunsuz gördüğünüz mesajları raporlayın.Terbiyesiz.
Admin altı rütbelerin uyarılarını dikkate almıyorum kusura bakma.Lütfen hakaret etmeyin ve uygunsuz gördüğünüz mesajları raporlayın.
Saygılarımla,
İyi forumlar.
Erman Türker
GSC Teknik Ekipman
Ya zaten birlikte bir şeyler yapmak lazım kardeşim yoksa sana uyarsak çok temiz harcıyorlar üstüne bir de hakaret ediyorlarErman bu arada cs de rütbe atlayıp duruyorum, rütbe farkı çok açıldı yazın tüm ekip birlikte girmediğimiz müddetçe cs yolu kapandı.
Terbiyesizlik.Admin altı rütbelerin uyarılarını dikkate almıyorum kusura bakma.
hahahhahahahhahahahahah yine aklıma geldi ya senin haberin yok altıma s. tım o gün gülmekten. Neden bilmiyorum acaip komiğime gitmişti.Ya zaten birlikte bir şeyler yapmak lazım kardeşim yoksa sana uyarsak çok temiz harcıyorlar üstüne bir de hakaret ediyorlar![]()
Haberim olmaması normal de niye üstünüze değil de altınıza s..tınız onu anlayamadım.hahahhahahahhahahahahah yine aklıma geldi ya senin haberin yok altıma s. tım o gün gülmekten. Neden bilmiyorum acaip komiğime gitmişti.
...Haberim olmaması normal de niye üstünüze değil de altınıza s..tınız onu anlayamadım.
Kaçmak çözüm değil Mehmet bey ben sizi bulurum merak etmeyin.Ortalık buz kesti dondum yemin ediyorum. İyi geceler demek suretiyle kaçıyorum kalanlara sBır diliyorum.