104 Emekli Amiralden Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile İlgili Bildiri

Knk o bildiride yazılanları ztn muhalefet partileri soyluyor yaw.
Öyle de partilerin söylemesiyle amirallerin söylemesi aynı şey değil. Ayrıca herkes böyle bir bildiri yayınlayabilir , misal veriyorum gsc olarak biz bile bizim görüşümüz bu diyerek bildiri yayınlayabiliriz , imamın teki ekonomi tweetleri atıyor yahu bu memlekette eski askerler niye konuşmasın ? İfade özgürlüğü ise ifade özgürlüğü işte. Muhalefet söyleyince de darbeci diye ağlıyorlar zaten.

Öyle de partilerin söylemesiyle amirallerin söylemesi aynı şey değil. Ayrıca herkes böyle bir bildiri yayınlayabilir , misal veriyorum gsc olarak biz bile bizim görüşümüz bu diyerek bildiri yayınlayabiliriz , imamın teki ekonomi tweetleri atıyor yahu bu memlekette eski askerler niye konuşmasın ? İfade özgürlüğü ise ifade özgürlüğü işte. Muhalefet söyleyince de darbeci diye ağlıyorlar zaten.

Eski imamın ekonomi twiti atmaları da yanlis ona da katilmiyorum buna da katilmiyorum. Bu adamlar ztn emekli olmuslar. Gidip partiye uye olup konussunlar. Bu bildiriyi yayınlarken bu işin ak parti tarafindan mağduriyet kozu olarak kullanilacagini bilmiyorlar mı sence?

gscimbomun bu bildiriyi yayinlamasi ayni etkiyi vermez.

Eski imamın ekonomi twiti atmaları da yanlis ona da katilmiyorum buna da katilmiyorum. Bu adamlar ztn emekli olmuslar. Gidip partiye uye olup konussunlar. Bu bildiriyi yayınlarken bu işin ak parti tarafindan mağduriyet kozu olarak kullanilacagini bilmiyorlar mı sence?

La ne tırsak adam oldun çıktın sen yahu. Bugün muhalif herhangi bir grup ya da kişi osursa mağduriyet yapacaklar zaten.

Ben de diyorum ki yıllardır aynı refleksle kimse konuşamaz oldu knk. Sen gık desen mağduriyet çıkarıyorlar yav zaten. Rektör ataması protesto ediliyor diye öğrenciler terörist falan oluyor burada , bunların mağdur olmayacakları herhangi bir olay yok. Eleştiremiyorsun da , kodeste buluyorsun kendini. Bunun son bulması lazım. Lan atanmış memur amirallere haddinizi bilin falan diyor ya.

La ne tırsak adam oldun çıktın sen yahu. Bugün muhalif herhangi bir grup ya da kişi osursa mağduriyet yapacaklar zaten.
Muhalefet partileri konusuyor bunlari ztn olm. Bu adamlarin darbe magduriyetleri var. Halkın da boyle bi travması var. Bunlar yanlis isler.

Gitsinler partiye uye olsunlar olm yaw. Konussunlar istedikleri kdr. Yurtta sulh konseyi de boyle ataturk ilke inkilaplari cumleleriyle suslemisti bildirisini.

Muhalefet partileri konusuyor bunlari ztn olm. Bu adamlarin darbe magduriyetleri var. Halkın da boyle bi travması var. Bunlar yanlis isler.

Gitsinler partiye uye olsunlar olm yaw. Konussunlar istedikleri kdr. Yurtta sulh konseyi de boyle ataturk ilke inkilaplari cumleleriyle suslemisti bildirisini.
bu adamların içinde kodumun fetösünün mağdur ettikleri var. 20 yıldır siyasiler konuşsun diye diye aç kaldık.

Açıkçası zaten kendi kendilerini bitiriyorlar ve ilk secimde gidecekler. Bugun secim olsa bugun giderler. Bunlara malzeme vermeden sessiz sessiz takilmak daha doğru olur.

İçerik olarak ne kadar doğru olsa da askerlerin siyasete karışmasıdır ve YANLIŞTIR. Siyaset yapan çok asker var, vekil olsunlar onlar gibi mecliste konuşsunlar. İstedikleri bildiriyi halkın vekilleri olarak yayımlasınlar. Üniforma gölgesi altında siyaset yapanlar Balkan savaşından beri kaybettiriyor.

Bu olayın en büyük sebebi ülkedeki muhalefetin yetersizliği. Akılsızlık ve çaresizlik birleşince kötü sonuçlar doğuruyor.

Köşeye sıkışan iktidar daima darbe mağduru oluyor inanılır gibi değil.

Montröyü muhalefet yerine emekli askerler savunursa böyle olur!

Ha bu arada Erdoğan'ın "benimle mezara gidecek." dediği Dolmabahçe görüşmesinin e muhtıranin olması vs. Gerizekalı beyinsiz seçmenin kanmasi normal ama kendini solcu görenlerin gaza gelmesi rezalet!

Gitmezler abicim! Halkın biraz daha fakir olması lazım. Bizim halk anca uyanıyor.
Her gun birileri intihar ediyor. Bunlar duyduklarımız duymadığımız daha ne dramlar vardır. Halk perişan durumda. Emin ol bugün seçim olsun bugün giderler. Zerre şüphem yok. Belli bir miktar kemik oyları tabi ki var ama iktidar olamazlar.

Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz hesabi Fahrettin Altun Bey dün sevincten uyuyamamistir muhtemelen

Geri
Üst Alt