104 Emekli Amiralden Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile İlgili Bildiri

Her defasinda ne tuhafdir ayni pozitionu aliyorsun her defasindada ayni seyleri soyluyorsun.
Yine bilip bilmeden yorum yapiyorsun.
Ne diyelim sana? Ne dememizi istersin?
Tuhaf olan bazilarinin hakaret etmeden insanca konusmayi beceremeyisleri. Benim saygili bi sekilde geri cekilmem sana tuhaf geliyorsa sorun bende degil sende...

Ben kimseye hakaret etmem. Senin gorusun odur benim gorusum budur. Saygi gosteririm. Karsit goruslu bi insana cahil demek cahillere yakisir. Herkes kendine yakisani yapar...

Ha birde yarasi olan gocunur... Ben takilmam oyle seylere.
Biri cahil dedi diye cahil olmaz bi insan. Gulup gecerim...

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonradan bir amiral daha mı eklenmiş 104 diyor haberler

Al işte bir algı da burada ilk başta 103 amiral darbe girişiminin yıl donumune 103 gün kala yayınladı dediler şimdi bakıyoruz 104 amiral oldu.. işleri güçleri algı kasıp mağduru oynamak bu kadar iğrenç bir zihniyet bir daha gelir mi bilemiyorum

Bunlar nasıl canlı nasıl müslüman nasıl insan yahu
Kaos ve iç savaş için her yolu deniyorlar
Ülke bunların eline nasıl kaldı inanamıyorum
Türkiye Türkiye değil artık
Arap artıklarının, şeriat özentilerinin, amerikan köpeklerinin, insanlık düşmanlarının, para için benliğini insanlığını vatanını satan pisliklerin yuvası haline geldi güzel ülkem

Yayinlanan bildiri Cince falan herhalde Hulusi Akar'in yaptigi aciklamanin özetine bakarsak bildiri ile uzaktan yakindan alakasi olmayan 15 Temmuz sonrasi yapilan klasik aciklamalara benziyor. Firincilar odasi bile aciklama yapmis olabilir. Her taraftan bir magduriyet cikarmaya calisiyorlar. HDP'nin kapatma davasi reddedilince yine bir baska gündem maddesi buldular. Adam akilli bir iddianame hazirlansa dava kabul edilirdi ama eksik dosya ve delillerle halinin altina saklamislar bazi seyleri. Oslo ve Dolmabahce görüsmeleri mezara gidecek diyorlardi. Cidden öyle olacak gibi görünüyor. Fetö'nün siyasi ayagina operasyon yapilmadi, terör destekcisi HDP kapatilmadi, fetöcü serefsizlerin zindanlara attigi amirallerimiz gözaltina alindi, ekonomi desen iflas etmis. Gec A HABER HD izle, devam et...

Al işte bir algı da burada ilk başta 103 amiral darbe girişiminin yıl donumune 103 gün kala yayınladı dediler şimdi bakıyoruz 104 amiral oldu.. işleri güçleri algı kasıp mağduru oynamak bu kadar iğrenç bir zihniyet bir daha gelir mi bilemiyorum
Bu vesileyle moderatörlerden başlığın “104 Emekli Amiral” olarak düzeltilmesini talep edebiliriz.

edit: düzeltme hemen geldi, teşekkürler moderasyon.

bu bildiri bir proje ürünümüdür bilmem ama bu bildiriden darbe iması çıkarmak tam bir projedir başka birşey değil.Tam tersine darbeye zemin hazırlayacak oluşumlara karşı bir uyarı niteliği taşıyor.

Çomarların anladığı dilden konuşayım, ülkede bir olay olunca dış basın bayram ediyor diye haberler paylaşırdı bu çomarlar. Bak bunlarla aynı mı düşünürsunuz, düşmanla aynı saftasınız falan filan çomar zırvası işte. Alın çomarlar yunan basını bayram ediyor, mavi vatana sahip çıkan askerler gözaltına alınıyor diye.

Bak bu sefer Yunanlar ile kucak kucağa bayram ediyorsunuz askerler gözaltında diye. Kucak seçiminizi doğru yapın artık. Bir abd kucağında bir rusya kucağında bir suud kucağında, bu sefer yunan kucağında. Kucaklarda hoplaya hoplaya ömür geçmez safınız doğru seçin artık. Kucakta hoplama yerine bu millete zulüm edenlerin karşısında olun. Yoksa çok hoplatılırsınız kucaklarda.

EyNNFdXWQAMIZfw

EyNTBfnWUAELwVQ

EyNTBfnWUAUoKLq

104. arkadaşı tebrik etmek lazım.
Bildiri nereye vardığını görüp sonradan katılmak ta, çok akıllıca olmuş.

Gscimbom mobil

Anlaşıdığı kadarıyla bildiri "önce iktidarın önemli isimlerine gidiyor" ve onların kontrolünde basına sızdırılıyor.

20 yıldır süren uzun metrajlı bir tiyatronun kuklası olmaya bu ülkede "Halk İradesi" deniyor.

Seçime yakın daha neler göreceğiz bakalim. Yeni bir darbe bile tertiplenebilir.

Geri
Üst Alt