- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Akşam büyük ihtimal pc başında olmam ancak uygulamadan takip ederim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burjuvazi ve kendini beğenmiş olurlar hiç sevmem.
Erman bey öncelikle burjuvazi olunmaz burjuva olunur, ikinci olarak herhangi bir üretim aracına sahip değilim dolayısıyla burjuva olmam pek mümkün değil.
Mustafa bey, işimize bakalım, puanları verelim, lütfen.Çok kırıldım Mehmet Bey. Bu vahim ama ince hatayı ben yapmış olsaydım taksimde asardınız beni. Bir pozitivist dedim bütün pozitif ruhumla dövmekten beter ettiniz. Günlerce.
Gürkan Karadeniz ortalıkta yok bile. Bu resmen insan ayırmaktır.
Ben yine Erman Abimi gömdüm arada kaynadı abi senlik bir durum yok; alınma rica ederim. Benim lafım Mehmet ve Gürkan beylere. Şu an listeyi dinliyorum sana en az 8 puan gelecektir abi eminim.
Mustafa bey, işimize bakalım, puanları verelim, lütfen.
Ya baktım orda üç kişiye birden laf yetiştiriyor, böyle aba altından sopa gösteriyor olmaz dedim, böyle olmaz dedim.Kenan bey forumun Komandosu, adam 7/24 açık güvenlik şefide diyebiliriz![]()
![]()
Ya baktım orda üç kişiye birden laf yetiştiriyor, böyle aba altından sopa gösteriyor olmaz dedim, böyle olmaz dedim.
Üstat yoğun iş temposundan az vakit ayir da puanlarini tarafima şutla.Puanları ancak 5'ten sonra gönderebilirim.
Meali Erman Türker sıfır puan.Liste şahane. Spotify'da klasörünü oluşturacağım. İlk defa dinlediğim çok güzel şarkılar var. Yasaklı liste sıfırlanmalı demiştim. Bu listeyi gördükten sonra o fikrimi değiştirdim. Çünkü o liste sıfırlansaydı eminim bu listedeki çok güzel şarkıları duymayacaktık belki de hiçbir zaman.
Puan verirken çok zorlandım; puan veremediğim çok güzel şarkılar da var. Kendi şarkım 22. olsa üzülmem.
Meali Erman Türker sıfır puan.
Sana neler yapar düşünmek istemiyorum, düşününce tüylerim bile korkup ürpermiyorlar.Hiç sorma çok gerginim o konuda. Erman abiye oy çıkmazsa foruma uzun süre uğramam herhalde. :asd22: