104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listenin ortasına geldim az öğrenci gelince bir araya topladım kitap ayracı yaptırıyorum
c9c143eb71156d7ed260076f8fb91a99.jpg

Burjuvazi ve kendini beğenmiş olurlar hiç sevmem.

Erman bey öncelikle burjuvazi olunmaz burjuva olunur, ikinci olarak herhangi bir üretim aracına sahip değilim dolayısıyla burjuva olmam pek mümkün değil.

Çok kırıldım Mehmet Bey. Bu vahim ama ince hatayı ben yapmış olsaydım taksimde asardınız beni. Bir pozitivist dedim bütün pozitif ruhumla dövmekten beter ettiniz. Günlerce.
Gürkan Karadeniz ortalıkta yok bile. Bu resmen insan ayırmaktır.

Ben yine Erman Abimi gömdüm arada kaynadı abi senlik bir durum yok; alınma rica ederim. Benim lafım Mehmet ve Gürkan beylere. Şu an listeyi dinliyorum sana en az 8 puan gelecektir abi eminim.

Çok kırıldım Mehmet Bey. Bu vahim ama ince hatayı ben yapmış olsaydım taksimde asardınız beni. Bir pozitivist dedim bütün pozitif ruhumla dövmekten beter ettiniz. Günlerce.
Gürkan Karadeniz ortalıkta yok bile. Bu resmen insan ayırmaktır.

Ben yine Erman Abimi gömdüm arada kaynadı abi senlik bir durum yok; alınma rica ederim. Benim lafım Mehmet ve Gürkan beylere. Şu an listeyi dinliyorum sana en az 8 puan gelecektir abi eminim.
Mustafa bey, işimize bakalım, puanları verelim, lütfen.

Puanları ancak 5'ten sonra gönderebilirim.

Kenan bey forumun Komandosu, adam 7/24 açık güvenlik şefide diyebiliriz

Mustafa bey, işimize bakalım, puanları verelim, lütfen.

Puan vermekte çok zorlanacağım. Mükemmel bir liste olmuş bana göre. İki defa dinledim listeyi sabahtan beri. Üçüncü defa yeni başladı. Tek bir şarkı bile atlamadım. Tarzım olmamasına rağmen Funda Arar'ın şarkısını bile beğendim. Öğle molasında puan vermekle uğraşacağım. Çok zor olacak.

Ya baktım orda üç kişiye birden laf yetiştiriyor, böyle aba altından sopa gösteriyor olmaz dedim, böyle olmaz dedim.

Farkettim abi , birimizin onun karşısına çıkıp gerçekleri bir bir suratına vuracak cesareti göstermesi gerekiyordu ve sonuç herzamanki gibi değişmeyerek bunu yapan sen oldun .

16. olacağım öyle görünüyor.

Liste şahane. Spotify'da klasörünü oluşturacağım. İlk defa dinlediğim çok güzel şarkılar var. Yasaklı liste sıfırlanmalı demiştim. Bu listeyi gördükten sonra o fikrimi değiştirdim. Çünkü o liste sıfırlansaydı eminim bu listedeki çok güzel şarkıları duymayacaktık belki de hiçbir zaman.

Puan verirken çok zorlandım; puan veremediğim çok güzel şarkılar da var. Kendi şarkım 22. olsa üzülmem.

Liste şahane. Spotify'da klasörünü oluşturacağım. İlk defa dinlediğim çok güzel şarkılar var. Yasaklı liste sıfırlanmalı demiştim. Bu listeyi gördükten sonra o fikrimi değiştirdim. Çünkü o liste sıfırlansaydı eminim bu listedeki çok güzel şarkıları duymayacaktık belki de hiçbir zaman.

Puan verirken çok zorlandım; puan veremediğim çok güzel şarkılar da var. Kendi şarkım 22. olsa üzülmem.
Meali Erman Türker sıfır puan.

List bayağı sağlam hakikaten keşke bu şarkıyı heba etmeseydim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt