Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Hanımlar ve Beyler, benim puanlar açıklandı ben kaçar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hanımlar ve Beyler benim puanlar açıklandı, ben kaçar.
Ya şimdi ben olayı yanlış anladım biliyor musun. Almanya'da ki not sistemine göre sanıyorum, bir eşittir pek iyi, bu yüzden yani.Allah için Kenan Ünal o bir puanı niye verdin?
Yok öyle bir şey demiyorum lakin yeri geldiğinde söyleyebilirim de.GSC'nin iradesinin benim nezdimde hukmu yoktur diyorsun yani???
Benim de yaşardı ağabey hatta tüplü audi hediyemi de aldığım da daha da fazla yaşarabilir.Örmın Bey, gözlerimi yaşarttınız![]()
![]()
@Kenan Ünal
kenan bey kızınıza şımarık parçasında da göbek attıramadıysak valla yapacak birşey yok.
Hele ki 12 puanın dönüşü 0 olmamalıydı
Kenan Ünal sanattan anlayan bir kardeşimiz![]()
Ulan Mustafa ve Mehmet renktaşları anladım da, Erman renktaşımı neden bana karşı fişekliyorsun yedi Puan vermişim.
Sorma, içim cız etti.Kenan Ünal
kenan bey kızınıza şımarık parçasında da göbek attıramadıysak valla yapacak birşey yok.
Hele ki 12 puanın dönüşü 0 olmamalıydı
Ya şimdi ben olayı yanlış anladım biliyor musun. Almanya'da ki not sistemine göre sanıyorum, bir eşittir pek iyi, bu yüzden yani.
Ulan Mustafa ve Mehmet renktaşları anladım da, Erman renktaşımı neden bana karşı fişekliyorsun yedi Puan vermişim.
Yok renktaşım, benim bilgisayarın ses sistemi çalışmıyor, dudak okuma sonrası veriyorum puanları.Kenan Ünal Sen şarkıları dinlemiyor musun, nasıl benim şarkıya puan vermezsin yav.