- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Yazıklarrr yazıklarr yazıklar olsun, hem Mustafa hem Gürkan'a yazıklar olsun...!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaşım, benim bilgisayarın ses sistemi çalışmıyor, dudak okuma sonrası veriyorum puanları.
Benim oyum sonlara saklandığına göre Mustafa Sevim şampiyon , tebrik ederim .
Bu sonra göreceğim hesabını mı demek oluyor?Anladım.
Benimde aşağı yukarı aynı şey başıma geldi . Ya hep ya hiç olduk ikimizdeValla heyecanlandım. Sıfır çeken arkadaşlar üç beş bir şey atsaydı kesin şampiyondum da şu an öyle olduğunu düşünmüyorum![]()
Yazdığın isimleri ağzıma almak istemiyorum ama biri şampiyonluğa gidiyor renktaşım dikkatini çekerim.Yazıklarrr yazıklarr yazıklar olsun, hem Mustafa hem Gürkan'a yazıklar olsun...!!!
Derhal ustleniyorum 105'in sorumlulugunu Alp Basma
Yarın yada yarından sonra? Hangi gün yapacaksın moddaşım?
Yavaş gitsinYazdığın isimleri ağzıma almak istemiyorum ama biri şampiyonluğa gidiyor renktaşım dikkatini çekerim.
Yusuf eğer yarışma heyecanı olsun diye Mustafa abinin puanları sona sakladıysa benden çekeceği var.
Yarin mac var, dikkat dagilmasin. Cuma verelim starti, haftasonu buyuk final, pazartesi de Kayseri'ye odaklaniriz.
Makul mudur?
Saygılar abi. Bu gençlerde saygı kalmamış, su küçüğün puanlar büyüğün, bunu öğrenememiş hiç biri.Kenan Ünal sanattan anlayan bir kardeşimiz![]()
Bak sinyalide çaktın seviniyorum bak söyleyeyim şimdiden.reytinginde değilim kasasız belasız bitireyim yeter
stres yaptım baya
Hızlı giden atın hesabına döner İnşallah.Yavaş gitsin![]()