Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdır hocam.Yusuf Kara Yolladım şarkı tamam mıdır ?
Dinlediğim şarkıyla katıldım, 14. olacağım hemen hemen kesin gibi.
Muazzam sürpriz olmazsa 7. olacağım yarışmadır.
105. yarışma için daha ciddi hazırlanacağım.
Castin olmasın da gerisi sıkıntı değil.Dinlediğim şarkıyla katıldım, 14. olacağım hemen hemen kesin gibi.
Bana karşı çok sevgisizsin.Castin olmasın da gerisi sıkıntı değil.
Numan oto ile istediğimizi alamamıştık bu sefer genele hitap eden bir şarkıyla katılıyorum.Sonuç tablosunda sol cenahın üst bölümlerinde yer alamazsam yazık olur.Dinlerken sıkılmayacağımız bir playlist olması dileğiyle tüm yarışmacılara başarılar![]()
Milletin dediği olur ve...Numan Oto on numara parçaydı, elit tabaka olarak bizim sevmemiz yeterliydi. Avamı takmayalım.
Bu seni çok mu üzüyor sayın renktaşım?Bana karşı çok sevgisizsin.
Yarışmanın bu etabının tartışmasız favorisi olan bir parça ile katıldım. İlk beş garanti, ilk üç olması gereken ve şampiyonluk ise krema olacaktır. Bu sefer kendi tarzımı ve sanatı bir kenara bırakıp popülizm yaptım. Popüler kültür de yaşadığımıza göre sanatsal bir parça ile katılıp, hem parçayı hemde kendimizi heba etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.
Tahmin etmeye çalışayım bakalım .Yarışmanın bu etabının tartışmasız favorisi olan bir parça ile katıldım. İlk beş garanti, ilk üç olması gereken ve şampiyonluk ise krema olacaktır. Bu sefer kendi tarzımı ve sanatı bir kenara bırakıp popülizm yaptım. Popüler kültür de yaşadığımıza göre sanatsal bir parça ile katılıp, hem parçayı hemde kendimizi heba etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.