104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muazzam sürpriz olmazsa 7. olacağım yarışmadır.

105. yarışma için daha ciddi hazırlanacağım.

İlk 10 belki ilk 5'e bu yarışmada girebileceğimi umuyorum :D

Sarkılarını 23'e kadar yollayamacak olurlarsa
1dk ile katılmayı kacıran Mert GÜLMEZ hocam şarkını hazır tut.

olur da yer kalırsa Can BÜYÜK hocam 2.yedekte sen varsın :)

Numan oto ile istediğimizi alamamıştık bu sefer genele hitap eden bir şarkıyla katılıyorum.Sonuç tablosunda sol cenahın üst bölümlerinde yer alamazsam yazık olur.Dinlerken sıkılmayacağımız bir playlist olması dileğiyle tüm yarışmacılara başarılar:hat:

Numan oto ile istediğimizi alamamıştık bu sefer genele hitap eden bir şarkıyla katılıyorum.Sonuç tablosunda sol cenahın üst bölümlerinde yer alamazsam yazık olur.Dinlerken sıkılmayacağımız bir playlist olması dileğiyle tüm yarışmacılara başarılar:hat:

Numan Oto on numara parçaydı, elit tabaka olarak bizim sevmemiz yeterliydi. Avamı takmayalım.

Yarışmanın bu etabının tartışmasız favorisi olan bir parça ile katıldım. İlk beş garanti, ilk üç olması gereken ve şampiyonluk ise krema olacaktır. Bu sefer kendi tarzımı ve sanatı bir kenara bırakıp popülizm yaptım. Popüler kültür de yaşadığımıza göre sanatsal bir parça ile katılıp, hem parçayı hemde kendimizi heba etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

Ben iyice şüphelenmeye başladım, bu Mustafa kesin bir iş çeviriyor.

Yarışmanın bu etabının tartışmasız favorisi olan bir parça ile katıldım. İlk beş garanti, ilk üç olması gereken ve şampiyonluk ise krema olacaktır. Bu sefer kendi tarzımı ve sanatı bir kenara bırakıp popülizm yaptım. Popüler kültür de yaşadığımıza göre sanatsal bir parça ile katılıp, hem parçayı hemde kendimizi heba etmeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

beğendiğimi söylebilirim

Son düzenleme:
Tahmin etmeye çalışayım bakalım .

Mirkelam-Asuman
Rober Hatemo - Senden Çok Var
Davut Güloğlu - Katula Katula
Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt