Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.697
- 106.429
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakılacak yerde çakmış ne var bunda?Niye bana laf çakma gereği duydun ?
Tövbe haşa ne haddime ben Mustafa Sevim miyim sayın renktaşım. Aksine, o duruşunu takdir ettim, ediyorum ve bir daha yapar isen etmeye devam edeceğim.Kadim ESC esprileri Aslan ile birlikte toprağa gömüldü, ruhu şadolsun.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Niye bana laf çakma gereği duydun ?
Çakılacak yerde çakmış ne var bunda?
Tövbe haşa ne haddime ben @Mustafa Sevim miyim sayın renktaşım. Aksine, o duruşunu takdir ettim, ediyorum ve bir daha yapar isen etmeye devam edeceğim.
Kardesim dekont tam cikmamis kaydirmissin fotograf cekerkenOyumu yollamış bulunmaktayım, artık yarışmanın sonuçlarını keyifle bekliyor olacağım. Katılan herkese başarılar, gayet güzel şarkılar öğrenmiş oldum, bunun içinde teşekkürler.
Kuvvetle muhtemel öyle görünüyor. Sinirlenip kaç şişe gömdü ise artık.Sen ikide bir araya girmesene Allahın noobu
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
O niye yok hakikaten ? Ketçap-mayonezi fazla kaçırdı demek.
Kardesim dekont tam cikmamis kaydirmissin fotograf cekerken
Bir daha yollar misin?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tabii ben dahil katılımcıların bir çoğu yaşlıyız, gözlerimiz görmüyor ya, yazın, alenen yazın.Kardesim dekont tam cikmamis kaydirmissin fotograf cekerken
Bir daha yollar misin?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi oldu mu Sn. Organizatörüm?:ka05:
12 puanı benim parçaya verdiğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. 10'da olur
Hoş geldin, sefalar getirdin.Arkadaşlar merhaba ben geldim. Kuşağım çınladı beynimi oynattınız hissettiniz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoş geldin, sefalar getirdin.