- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
12 puanı tarafıma payidar ederseniz sevinirim.
İyi forumlar![]()
Mehmet Bey'i bahane etmeyip adam gibi puanlama yapın Sayın Sevim.
İyi forumlar.
Yemin ederim stres oldum. Allah bu geceyi hayırlısıyla bitirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 puanı tarafıma payidar ederseniz sevinirim.
İyi forumlar![]()
Mehmet Bey'i bahane etmeyip adam gibi puanlama yapın Sayın Sevim.
İyi forumlar.
Kacinci olmustun?Foruma katıldığımdan beri yapılan yarışmalar içerisinde bana göre listesi en iyi olan yarışma budur. Değerini yarışma günü anlamayıp, dinledikçe beğendiğim şarkılar var. Kısacası liste çok iyi. Üşenmedim; spotify'de çalma listesini bile oluşturdum; devamlı dinliyorum.
Spotify Web Player - Alternatif - moonlight.sonata
Kacinci olmustun?
Mesaj alinmistir.Galiba 2'ydi. Bu listede sonuncu olsaydım üzülmezdim![]()
Galiba 2'ydi. Bu listede sonuncu olsaydım üzülmezdim![]()
Duzenleyen kisiyide unutmayalim efsane bir yarisma organizayonu idi kendisini tebrik ediyorumForuma katıldığımdan beri yapılan yarışmalar içerisinde bana göre listesi en iyi olan yarışma budur. Değerini yarışma günü anlamayıp, dinledikçe beğendiğim şarkılar var. Kısacası liste çok iyi. Üşenmedim; spotify'de çalma listesini bile oluşturdum; devamlı dinliyorum.
Spotify Web Player - Alternatif - moonlight.sonata
Evet Hamza renktasimiz basarili bir yarisma düzenledi cünkü Mustafa anca sonuclari aciklanmayan bir yarismada hak ederek ikinci olur.Duzenleyen kisiyide unutmayalim efsane bir yarisma organizayonu idi kendisini tebrik ediyorum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duzenleyen kisiyide unutmayalim efsane bir yarisma organizayonu idi kendisini tebrik ediyorum
Emeğine sağlık tabii ki çok güzel bir yarışmaydı
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Hamza renktasimiz basarili bir yarisma düzenledi cünkü Mustafa anca sonuclari aciklanmayan bir yarismada hak ederek ikinci olur.
Biliyorum, anca o yarismada hak ederek ikinci olmussundur.Sonuçları açıklanmayan yarışma 105. yarışma Kenan Bey.
Akşam(çarşamba) toplaşıp bir yarışma mı yapsak @Escseverler
Benim yaptığım herhangi bir yarışmaya katıldın mı sen?Elimde felaket belgeler var
Benim yaptığım herhangi bir yarışmaya katıldın mı sen?