104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Bir hazimsizlik seziyorum

Sanat alginiza bu kadar guveniyorsaniz buyrun, yarisma herkese acik...

GSC oylari konussun
Ne hazımsızlığı mesela anlat ben de bileyim anlatamazsan sendeki hazımsızlığı gideririm yalnız.

1 kere katıldım 3 kez de jüri oldum bak bundan yola çık belki bir şeylere ulaşırsın. :)))

Sarkim hazir, 104 de sonradan katilinca sevdigim ama yarismaci olmayan bir parca ile katildim.

105 icin iddialiyim.

Ne hazımsızlığı mesela anlat ben de bileyim anlatamazsan sendeki hazımsızlığı gideririm yalnız.

1 kere katıldım 3 kez de jüri oldum bak bundan yola çık belki bir şeylere ulaşırsın. :)))

Yani 1 kere katilmis olman ve bu agresifligi ozguven eksikligine bagliyorum.

Foruma yillarini vermis birinin yalnizca 1 kere katilmasi objektif olarak bakinca suphe uyandirmiyor mu?

Tabii muzik zevkini GSC'nin ustunde goruyorsan o baska.

Yani 1 kere katilmis olman ve bu agresifligi ozguven eksikligine bagliyorum.

Foruma yillarini vermis birinin yalnizca 1 kere katilmasi objektif olarak bakinca suphe uyandirmiyor mu?

Tabii muzik zevkini GSC'nin ustunde goruyorsan o baska.
Özgüven eksikliği mi :asd: Sen bu yarışmaya katılınca özgüven falan mı kazanıyorsun ya da hep en iyi şarkı birinci oluyor falan mı sanıyorsun? Bu yarışmada nasıl ilk 3e girersin taktiğini istiyorsan randevu al müsait bir zamanda vereyim.

Yarışma benim aktif yönetici olduğum dönemde yapılmadı çünkü, genelde forumun hareketsiz olduğu dönemlerde hareket getirsin diye yapılırdı. Kısacası ihtiyaç dahi duymadık. 105 yarışma olmuşsa ben forumu bırakana dek 5 falandı herhalde sonrasında bir ara hergün yapılmaya başlandı ve boku çıktı. Şu an yine aynı yoldasınız ve ben de yine o zamanki gibi güzelce uyarıyorum.

Yırtık prezervatiften çıkar gibi her şeye atlamana gerek yok ama böyle her seferinde.

Özgüven eksikliği mi :asd: Sen bu yarışmaya katılınca özgüven falan mı kazanıyorsun ya da hep en iyi şarkı birinci oluyor falan mı sanıyorsun? Bu yarışmada nasıl ilk 3e girersin taktiğini istiyorsan randevu al müsait bir zamanda vereyim.

Yarışma benim aktif yönetici olduğum dönemde yapılmadı çünkü, genelde forumun hareketsiz olduğu dönemlerde hareket getirsin diye yapılırdı. Kısacası ihtiyaç dahi duymadık. 105 yarışma olmuşsa ben forumu bırakana dek 5 falandı herhalde sonrasında bir ara hergün yapılmaya başlandı ve boku çıktı. Şu an yine aynı yoldasınız ve ben de yine o zamanki gibi güzelce uyarıyorum.

Yırtık prezervatiften çıkar gibi her şeye atlamana gerek yok ama böyle her seferinde.

Adminim takiliyorum sadece yaw

Yoksa benim gotum yer mi adminime laf etmeye

Ciddi misin hocam?
Keyfimizi kaciracak bir gelisme olur acikcasi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi jüri ol bence oyların da x2 olsun, tek isteğim @Mustafa Sevim 'e hakettiği oyu vermemen :)

Pür dikkat seçimlere odaklandım, Mustafa zaten rafine zevkleri olan bir insan değil bilmiyorum haberin var mı kendisi dönere ketçap mayonez sıkan bir zat. Dinlediği müzik maksimum ne kadar iyi olabilir ki ? :D

Bana herkes laf edebilir, forumda hiyerarşi falan yok, olmamalı da.

Bir kaç insan duruşuyla saygı kazanır her zaman onlara ayıp edilmediği sürece yaş, rütbe vs önemsiz şeyler.

Yani ciddiye almadin umarim, gercekten takilmak icin yaziyordum cunku

Eurovision'u da zaten ligler acilmadan, hazir transfer de yapilmiyor diye boyle yaptik

Ayrica likelara olan acligim da bir faktordu

Yani ciddiye almadin umarim, gercekten takilmak icin yaziyordum cunku

Eurovision'u da zaten ligler acilmadan, hazir transfer de yapilmiyor diye boyle yaptik

Ayrica likelara olan acligim da bir faktordu
Yok yav ne ciddisi

Sana konuştuğum şekilde üyelere yazsam beni duman ediyor üyeler sonra böyle admin mi olur diye zaten kaldıramayan adama yazmıyorum artık o yüzden.
Pür dikkat seçimlere odaklandım, Mustafa zaten rafine zevkleri olan bir insan değil bilmiyorum haberin var mı kendisi dönere ketçap mayonez sıkan bir zat. Dinlediği müzik maksimum ne kadar iyi olabilir ki ? :D
:D Onu nasıl itiraf ettirdiniz :)

Yalnız katılmaya korkacak bunları okuyunca :D

Yok yav ne ciddisi

Sana konuştuğum şekilde üyelere yazsam beni duman ediyor üyeler sonra böyle admin mi olur diye zaten kaldıramayan adama yazmıyorum artık o yüzden.:D Onu nasıl itiraf ettirdiniz :)

Yalnız katılmaya korkacak bunları okuyunca :D

Aslında itiraf etmedi ama biz öyle yediğine kanaat getirdik, bu saatten sonra aksini iddia edemez algımıza o şekilde yerleşti çünkü. :D

Şu ana kadar katılan olmamasına şaşırdığım bir şarkıyla bomba gibi geliyorum :cigara:

Abi jüri ol bence oyların da x2 olsun, tek isteğim Mustafa Sevim 'e hakettiği oyu vermemen :)

Arkamdan konuşulmuş. Antidemokratik tavırlar sıradanlaştırılıyor. x2 değil, x4 olsa bile halk benim yanımda olduğu sürece benim sırtım yere gelmez.

Mehmet Arslaner abim de haklı. Ben yarışmaya başladığımdan beri şarkı kaliteleriyle seviyeyi yükselttim ve benimle baş edemeyeceğini anladı kibarca uzaklaşıyor. Saygı duyarız. Emektarlara saygım sonsuz.

Yemin ederim adamı hasta etmeye yemin etmişsiniz.

ABİ BEN DÖNERE KETÇAP SIKMAM!!!

Geri
Üst Alt