- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Kayıtlar kaçta açılıyordu? Ona göre kaçırmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayıtlar kaçta açılıyordu? Ona göre kaçırmayalım.
20.30Harbi var mı yarışma yav , ben billur geçiliyor sanmıştım ara kısa tutuldu iyi oldu da parça yok hiç aklımda
Harbi var mı yarışma yav , ben billur geçiliyor sanmıştım ara kısa tutuldu iyi oldu da parça yok hiç aklımda
TamamdırKenan WhatsApptan yaz. İstanbul cehennemindeyim. Aklımdan çıkarsa hatırlat :asd22:
Listeleri altüst edeceğime eminim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu fikrinin detaylarını Kenan abininde aramıza daha yeni dahil olduğu Steam ekibimize katılarak bize anlatabilirsiniz efenim.
Bu fikrinin detaylarını Kenan abininde aramıza daha yeni dahil olduğu Steam ekibimize katılarak bize anlatabilirsiniz efenim.
Mehmet Arslaner; abi koş Sevim bize sallıyor ..
Peki o zaman size söyleyebileceğim son şey altın günü için Whatsapp grubumuzun olduğu ve aramıza katılabilmek için grup üyelerine 100 like atmanız gerektiğidir.
Peki o zaman size söyleyebileceğim son şey altın günü için Whatsapp grubumuzun olduğu ve aramıza katılabilmek için grup üyelerine 100 like atmanız gerektiğidir.
Bu dediğinden sonra sana 2 puandan fazla verirsem gecesine uyuyamam .
Bu dediğinden sonra sana 2 puandan fazla verirsem gecesine uyuyamam .
Etti mi dört kişi, ben, Erman renktaşım, Onur renktaşım ve Burak renktaşım. Cephe genişliyor sayın Sevim.Bu dediğinden sonra sana 2 puandan fazla verirsem gecesine uyuyamam .
Yok abi Mustafa beye bizden puan yok . Olursa da 1 puan . ( küfür niyetine )Etti mi dört kişi, ben, Erman renktaşım, Onur renktaşım ve Burak renktaşım. Cephe genişliyor sayın Sevim.
Her girdiğimde eurovision başlığını tepede görmeye devam edersem ikinci sabotajımı yapacağımı bilmenizi isterim.
Zaten şike dönüyor.
Etti mi dört kişi, ben, Erman renktaşım, Onur renktaşım ve Burak renktaşım. Cephe genişliyor sayın Sevim.
Ne anlatıyonHayat damarlarindan biri kopmus bir uye olman beni huzunlendirdi