Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Politik bir cevap.Edip Akbayram farklı tarzı ve yorumuyla diğerlerinden ayrı tutuluyor. Başka listelerde Edip Akbayram vardır elbet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Politik bir cevap.Edip Akbayram farklı tarzı ve yorumuyla diğerlerinden ayrı tutuluyor. Başka listelerde Edip Akbayram vardır elbet.
Maşallah.
Şunu da ekleyeyim, ilk defa organize etmene rağmen çok iyi bir organizasyon oldu, hak ettin bence.
Şunu da ekleyeyim, ilk defa organize etmene rağmen çok iyi bir organizasyon oldu, hak ettin bence.
2.'leri kimse hatırlamaz abi. Şahsen ben de hatırlamıyorum. Ha 10. olmuşsun ha 2. Tarih sadece şampiyonları yazar. 2. kim olmuş diye kimse merak etmez. 1. kim önemli olan konu bu. :asd22:Sahi bu yarismanin ikincisi kim olmustu, hatirlayan var mi.![]()
Tesekkur ederim.Güzel yarışma olmuş emeğine sağlık Yusuf
Artık yarışmanın aranan organizatörü sen olacaksın, bundan sonra müsait olduğun vakitler yarışma konusu açarsın![]()
Yeniden hayata 4 elle sarilman beni sevindiriyor yigenimTesekkur ederim.
Talep olursa ve uygun gorulurse seve seve.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20.30 kayıtlar sayın renktaşım.Bu akşam gelir mi 105![]()
Mentionlayalim birbirimizi şampiyon olacak sarkini linki elimin altinda duruyor.20.30 kayıtlar sayın renktaşım.
Biz hiç kayıt olmayalım o vakit.5. yarışmada ki isteğim neyse 105. yarışma için de aynı duygular ile giriyorum.
Yarışmanın şanına yakışır bir eser ile katılacağım inşallah akşam.
Biz hiç kayıt olmayalım o vakit.