Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.550
- 5.155
- 1.408
Sağolasın. Nerelerdesin yav katıl şöyle yarışmalara 12yi çakalım birbirimize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın. Nerelerdesin yav katıl şöyle yarışmalara 12yi çakalım birbirimize
Neden Doruk?
Kaçırdım yarışmayı dostum.. bir sonraki yarışmada artık :asd22:
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Huddersfield Town gibi deneyimlerinden sonra yükseklerde görmek şaşırttı sadece![]()
Abi özetle diyor ki, hep sondan 2. filan oluyordun zirvede görünce ''bu kim'' diyesim geldi. :asd22:Bu çok onur kırıcı oldu :asd22:
Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.Günaydın. Dün gece çok uğraşmadım ama Burak Pakdemir 'e birinciliği kendi ellerimle vermişim!!!
Sonuç tablosuna baktığımız zaman Burak Bey'in 127 Puan ile şampiyon olduğunu görüyoruz. Burak Bey'e 12 puan'ı vermeseydim puanı 115'te kalacaktıi.
Bana kıyısından kenarından hiç puan vermeyen mesela Erman Türker , Kenan Ünal , hemşehri dediğimiz Onur Adıbelli puan verseydi birinci ben olacaktım. Bu kadar basit bir şekilde birinciliği kaçırdığıma üzüldüğümü söylemek isterim.
Yusuf Kara keşke uyarsaydın. Uyarsaydın da müdahale etseydim. Bu kadar kolay mı birinciliği kaptırmak!
Baksın baksın, zaten kazanamasın diye müdahele eden bizleriz.Abi boşver, önündeki yarışmalara bak. :asd22:
Harbiden nasıl 3 kişi aynı anda 0 puan vermeyi başarmışız yav. :asd22:Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.
Vereyim mi bir şişe? Merak etme içine ilaç atmam.![]()
Baksın baksın, zaten kazanamasın diye müdahele eden bizleriz.
Olayi kamufle etmek icin ben bir puan verdim, Erman Türker renktasimizin fikri idi bu.Harbiden nasıl 3 kişi aynı anda 0 puan vermeyi başarmışız yav. :asd22:
Harbiden nasıl 3 kişi aynı anda 0 puan vermeyi başarmışız yav. :asd22:
Darilmak yok, yola devam.Yalnız Hall Of Fame şarkım çoğu zaman puanlamarda listeye bile alınmamış. Cidden şaka gibi bir durum ve birdaha da katılacağımı sanmıyorum zaten. Benim Eurovision'um burda biter.
Darılmak değil abi, puanlamarı incelediğimde gülesim geliyor. Ne bir mantık bulabiliyorum ne başka bir şey. Puanlamarı mantıklı da bulmuyorum, hakkaniyetli de.Darilmak yok, yola devam.
Ne hakkaniyet aramak lazim, ne de mantik.Darılmak değil abi, puanlamarı incelediğimde gülesim geliyor. Ne bir mantık bulabiliyorum ne başka bir şey. Puanlamarı mantıklı da bulmuyorum, hakkaniyetli de.
Puanlamanın birinde şarkım hem 5, hem 2 puan almıştı. Yusuf renktaş da en son sıradaki şarkıya 2 puan girmişti. Bu bile kanıtıdır ne kadar özensiz ve düşünmeden puan verildiğinin. Senin şarkının da yeri orası mı meselea? Çok daha üstleri hakediyordu.
Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.
Yalnız Hall Of Fame şarkım çoğu zaman puanlamarda listeye bile alınmamış. Cidden şaka gibi bir durum ve birdaha da katılacağımı sanmıyorum zaten. Benim Eurovision'um burda biter.
Spotify candır.Gazoz, pastörize meyve suları gibi zararlı içecekler içmiyorum Kenan Bey. Teşekkür ederim.
Bu yarışmanın amacı yeni şarkılar keşfetmek. Özellikle bu yarışmada çok şarkı keşfettim; hatta Spotifyda listesini bile oluşturdum. İki gündür devamlı dinliyorum.
![]()
Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.
Spotify candır.![]()
Haftalık keşife çok iyi parçalar düşüyor kıyıda köşede kalmış. Yeni çıkan tüm şarkıları kolayca bulabilmen de güzel diğer bir artısı.Hayatımda duymadığım şarkıları burada keşfettim. Gerçekten çok başarılı. Apple Müzik falan hikaye.
Darılmak değil abi, puanlamarı incelediğimde gülesim geliyor. Ne bir mantık bulabiliyorum ne başka bir şey. Puanlamarı mantıklı da bulmuyorum, hakkaniyetli de.
Puanlamanın birinde şarkım hem 5, hem 2 puan almıştı. Yusuf renktaş da en son sıradaki şarkıya 2 puan girmişti. Bu bile kanıtıdır ne kadar özensiz ve düşünmeden puan verildiğinin. Senin şarkının da yeri orası mı meselea? Çok daha üstleri hakediyordu.
Eee hani benim parcalarim?Gazoz, pastörize meyve suları gibi zararlı içecekler içmiyorum Kenan Bey. Teşekkür ederim.
Bu yarışmanın amacı yeni şarkılar keşfetmek. Özellikle bu yarışmada çok şarkı keşfettim; hatta Spotifyda listesini bile oluşturdum. İki gündür devamlı dinliyorum.
![]()
Önemi yok renktaş, kişisel algılamanı istemem. Benimki genel bir eleştiri sadece.Söylediğin hatayı ben yaptım aksine özenmediğim için değil tam aksine fazla özendiğim için oldu o hata.En yüksek puanı vereceğim üç şarkıyı ve hiç puan vermeyeceğim şarkıları belirledikten sonra geriye kalan şarkıları tekrar dinledim ve çok kararsız kalıp verdiğim şarkıları sürekli değiştirdim hata bundan kaynaklanmış.
Eee hani benim parcalarim?
Sonra Kenan puan vermedi.