104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Son düzenleme:
Günaydın. Dün gece çok uğraşmadım ama Burak Pakdemir 'e birinciliği kendi ellerimle vermişim!!!

Sonuç tablosuna baktığımız zaman Burak Bey'in 127 Puan ile şampiyon olduğunu görüyoruz. Burak Bey'e 12 puan'ı vermeseydim puanı 115'te kalacaktıi.

Bana kıyısından kenarından hiç puan vermeyen mesela Erman Türker , Kenan Ünal , hemşehri dediğimiz Onur Adıbelli puan verseydi birinci ben olacaktım. Bu kadar basit bir şekilde birinciliği kaçırdığıma üzüldüğümü söylemek isterim.

Yusuf Kara keşke uyarsaydın. Uyarsaydın da müdahale etseydim. Bu kadar kolay mı birinciliği kaptırmak!
Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.
Vereyim mi bir şişe? Merak etme içine ilaç atmam.
Abi boşver, önündeki yarışmalara bak. :asd22:
Baksın baksın, zaten kazanamasın diye müdahele eden bizleriz.

Yalnız Hall Of Fame şarkım çoğu zaman puanlamarda listeye bile alınmamış. Cidden şaka gibi bir durum ve birdaha da katılacağımı sanmıyorum zaten. Benim Eurovision'um burda biter.

Darilmak yok, yola devam.
Darılmak değil abi, puanlamarı incelediğimde gülesim geliyor. Ne bir mantık bulabiliyorum ne başka bir şey. Puanlamarı mantıklı da bulmuyorum, hakkaniyetli de.

Puanlamanın birinde şarkım hem 5, hem 2 puan almıştı. Yusuf renktaş da en son sıradaki şarkıya 2 puan girmişti. Bu bile kanıtıdır ne kadar özensiz ve düşünmeden puan verildiğinin. Senin şarkının da yeri orası mı meselea? Çok daha üstleri hakediyordu.

Darılmak değil abi, puanlamarı incelediğimde gülesim geliyor. Ne bir mantık bulabiliyorum ne başka bir şey. Puanlamarı mantıklı da bulmuyorum, hakkaniyetli de.

Puanlamanın birinde şarkım hem 5, hem 2 puan almıştı. Yusuf renktaş da en son sıradaki şarkıya 2 puan girmişti. Bu bile kanıtıdır ne kadar özensiz ve düşünmeden puan verildiğinin. Senin şarkının da yeri orası mı meselea? Çok daha üstleri hakediyordu.
Ne hakkaniyet aramak lazim, ne de mantik.
Daha cok olaya eglence olarak bakmak lazim.
Zaten kimse hangi sarki kimin bilmiyor, sarkiyi dinleyip veriyor puanini.

Bayım, hazımsızlık var ise Gazoz iç.
Vereyim mi bir şişe? Merak etme içine ilaç atmam.
Baksın baksın, zaten kazanamasın diye müdahele eden bizleriz.

Gazoz, pastörize meyve suları gibi zararlı içecekler içmiyorum Kenan Bey. Teşekkür ederim.

Yalnız Hall Of Fame şarkım çoğu zaman puanlamarda listeye bile alınmamış. Cidden şaka gibi bir durum ve birdaha da katılacağımı sanmıyorum zaten. Benim Eurovision'um burda biter.

Bu yarışmanın amacı yeni şarkılar keşfetmek. Özellikle bu yarışmada çok şarkı keşfettim; hatta Spotifyda listesini bile oluşturdum. İki gündür devamlı dinliyorum.

848da2020c40e935fd26b8a69585dc11.jpg

Gazoz, pastörize meyve suları gibi zararlı içecekler içmiyorum Kenan Bey. Teşekkür ederim.

Bu yarışmanın amacı yeni şarkılar keşfetmek. Özellikle bu yarışmada çok şarkı keşfettim; hatta Spotifyda listesini bile oluşturdum. İki gündür devamlı dinliyorum.

Spotify candır. ;)

Hayatımda duymadığım şarkıları burada keşfettim. Gerçekten çok başarılı. Apple Müzik falan hikaye.
Haftalık keşife çok iyi parçalar düşüyor kıyıda köşede kalmış. Yeni çıkan tüm şarkıları kolayca bulabilmen de güzel diğer bir artısı.

Söylediğin hatayı ben yaptım aksine özenmediğim için değil tam aksine fazla özendiğim için oldu o hata.En yüksek puanı vereceğim üç şarkıyı ve hiç puan vermeyeceğim şarkıları belirledikten sonra geriye kalan şarkıları tekrar dinledim ve çok kararsız kalıp verdiğim puanlarıı sürekli değiştirdim hata bundan kaynaklanmış.

Son düzenleme:

Eee hani benim parcalarim?
Sonra Kenan puan vermedi.

Söylediğin hatayı ben yaptım aksine özenmediğim için değil tam aksine fazla özendiğim için oldu o hata.En yüksek puanı vereceğim üç şarkıyı ve hiç puan vermeyeceğim şarkıları belirledikten sonra geriye kalan şarkıları tekrar dinledim ve çok kararsız kalıp verdiğim şarkıları sürekli değiştirdim hata bundan kaynaklanmış.
Önemi yok renktaş, kişisel algılamanı istemem. Benimki genel bir eleştiri sadece.

Geri
Üst Alt