104. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON BURAK PAKDEMİR

Yarışmada çok üstüme gelindi foruma bırakacağım büyük ihtimalle.

Steam kayıtları açıklansın. Kimin eli kimin cebinde geziyor görelim.

Günaydın. Dün gece çok uğraşmadım ama Burak Pakdemir 'e birinciliği kendi ellerimle vermişim!!!

Sonuç tablosuna baktığımız zaman Burak Bey'in 127 Puan ile şampiyon olduğunu görüyoruz. Burak Bey'e 12 puan'ı vermeseydim puanı 115'te kalacaktıi.

Bana kıyısından kenarından hiç puan vermeyen mesela Erman Türker , Kenan Ünal , hemşehri dediğimiz Onur Adıbelli puan verseydi birinci ben olacaktım. Bu kadar basit bir şekilde birinciliği kaçırdığıma üzüldüğümü söylemek isterim.

Yusuf Kara keşke uyarsaydın. Uyarsaydın da müdahale etseydim. Bu kadar kolay mı birinciliği kaptırmak!

Günaydın. Dün gece çok uğraşmadım ama @Burak Pakdemir 'e birinciliği kendi ellerimle vermişim!!!

Sonuç tablosuna baktığımız zaman Burak Bey'in 127 Puan ile şampiyon olduğunu görüyoruz. Burak Bey'e 12 puan'ı vermeseydim puanı 115'te kalacaktıi.

Bana kıyısından kenarından hiç puan vermeyen mesela @Erman Türker , @Kenan Ünal , hemşehri dediğimiz @Onur Adıbelli puan verseydi birinci ben olacaktım. Bu kadar basit bir şekilde birinciliği kaçırdığıma üzüldüğümü söylemek isterim.

@Yusuf Kara keşke uyarsaydın. Uyarsaydın da müdahale etseydim. Bu kadar kolay mı birinciliği kaptırmak!
Abi boşver, önündeki yarışmalara bak. :asd22:

Geri
Üst Alt