- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Dağılabiliriz bence.
Arda abinin de överek bitiremediği şarkıya en ufak yorum dahi yapmaman şahsımda derin bir üzüntü bırakmıştır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dağılabiliriz bence.
Arda abinin de överek bitiremediği şarkıya en ufak yorum dahi yapmaman şahsımda derin bir üzüntü bırakmıştır.
İyi bir şarkı.
Müstahaktır.Teşekkür ederim. Dayak yemiş gibi oldum.
Müstahaktır.
Açıklamaya bak, bir puan verecektim diyor.ciddi ciddi açıklama yapayım. Senin şarkıya puan vermemenin iki sebebi var
Şarkılar çok iyiydi. Çok kararsız kaldım.
Aynı tür şarkılara puan vermek istemedim. Ya sana ya da the strokes e bir puan verecektim. Kararsız kaldım ve strokes e verdim. İkamen strokes.
ciddi ciddi açıklama yapayım. Senin şarkıya puan vermemenin iki sebebi var
Aynı tür şarkılara puan vermek istemedim. Ya sana ya da the strokes e bir puan verecektim. Kararsız kaldım ve strokes e verdim. İkamen strokes.
Açıklamaya bak, bir puan verecektim diyor.
Telafi etmek için Hatay usulü Dürüm ikram etsek?Yarışmada çok üstüme gelindi foruma bırakacağım büyük ihtimalle.
Foruma ne bırakıyorsunuz tam anlayamadım?Yarışmada çok üstüme gelindi foruma bırakacağım büyük ihtimalle.
Burnuma kötu kokular geliyor(mecaz anlamda kullanilmistir)Foruma ne bırakıyorsunuz tam anlayamadım?
Telafi etmek için Hatay usulü Dürüm ikram etsek?
Foruma ne bırakıyorsunuz tam anlayamadım?
ciddi ciddi açıklama yapayım. Senin şarkıya puan vermemenin iki sebebi var
Abi boşver, önündeki yarışmalara bak. :asd22:Günaydın. Dün gece çok uğraşmadım ama @Burak Pakdemir 'e birinciliği kendi ellerimle vermişim!!!
Sonuç tablosuna baktığımız zaman Burak Bey'in 127 Puan ile şampiyon olduğunu görüyoruz. Burak Bey'e 12 puan'ı vermeseydim puanı 115'te kalacaktıi.
Bana kıyısından kenarından hiç puan vermeyen mesela @Erman Türker , @Kenan Ünal , hemşehri dediğimiz @Onur Adıbelli puan verseydi birinci ben olacaktım. Bu kadar basit bir şekilde birinciliği kaçırdığıma üzüldüğümü söylemek isterim.
@Yusuf Kara keşke uyarsaydın. Uyarsaydın da müdahale etseydim. Bu kadar kolay mı birinciliği kaptırmak!