Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
eger modluk verilirse seve seve yarışma düzenlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mustafa Sevim ve @Gürkan Karadeniz'i takibe devam ediyorum. Bakalım bu yarışmada puan vermişler mi göreceğiz. Vermedilerse eğer onlara küçük sürprizler yapacağım.
Hamza GölbaşıPuanlar açıklanacak mı şimdi, anlamadım ben
Bana 12 verdin inş sergenben en az 10 kişiye 8er 9ar puan verdim
Dostlar ne yazik ki ailevi bir sebepten foruma ugrayamayacagim, bilgisayara doner donmez gorselleri ve puanlari baska bir yoneticiye atarim
Kusura bakmayin, cok duzenlemek istiyordum ancak yaza kalacak gibi
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Dostlar ne yazik ki ailevi bir sebepten foruma ugrayamayacagim, bilgisayara doner donmez gorselleri ve puanlari baska bir yoneticiye atarim
Canın sagolsun renktas umarim sorununu biran once cozersinDostlar ne yazik ki ailevi bir sebepten foruma ugrayamayacagim, bilgisayara doner donmez gorselleri ve puanlari baska bir yoneticiye atarim
Beyler hakkınızı helal edin dün puanlarım hazırdı tembellik yaptım atmadım bugünde daldım gittim kusura bakmayın.
Bence senin katılımın tamamı ile geçerli olmalı. Bugüne kadar bende bıraktığın izlenim yamuk yapacak biri olmadığın.Sonuçları yarın 19.00 ile 21.00 arasında paylaşacağız. Yarışmayı bazı zorunlu sebeplerden ötürü ben devraldım, puanlamada olacağım ama geçersiz olacak, puanları hesaplanmış olarak devralacağım. her şey hesaplandığından ötürü de verdiğim puanlar'da mecburen geçerli olacak. Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler.
Bence senin katılımın tamamı ile geçerli olmalı. Bugüne kadar bende bıraktığın izlenim yamuk yapacak biri olmadığın.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah razı olsun, sağolasın ağabey. Bir kişi bile olmaz derse yarışmada geçersiz konumunda olacağım. Bu şekilde not düşelim o zaman.
Amin cümlemizden İnşallah.Allah razı olsun, sağolasın ağabey. Bir kişi bile olmaz derse yarışmada geçersiz konumunda olacağım. Bu şekilde not düşelim o zaman.