105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlar açıklanacak mı şimdi, anlamadım ben

00.15'te mi açıklanacak. :D Ne pazarlıklar dönüyor. :D

Dostlar ne yazik ki ailevi bir sebepten foruma ugrayamayacagim, bilgisayara doner donmez gorselleri ve puanlari baska bir yoneticiye atarim

Kusura bakmayin, cok duzenlemek istiyordum ancak yaza kalacak gibi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Dostlar ne yazik ki ailevi bir sebepten foruma ugrayamayacagim, bilgisayara doner donmez gorselleri ve puanlari baska bir yoneticiye atarim

Mühim değil tabiki de. Ne problem varsa halledersin inşallah

No problem.

Canın sagolsun renktas umarim sorununu biran once cozersin

Beyler hakkınızı helal edin dün puanlarım hazırdı tembellik yaptım atmadım bugünde daldım gittim kusura bakmayın.

Hanginiz abdestsiz katıldı yarışmaya merak ediyorum ?

Sonuçları yarın 19.00 ile 21.00 arasında paylaşacağız. Yarışmayı bazı zorunlu sebeplerden ötürü ben devraldım, puanlamada olacağım ama geçersiz olacak, puanları hesaplanmış olarak devralacağım, her şey hesaplandığından ötürü de verdiğim puanlar'da mecburen geçerli olacak. Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler.

Son düzenleme:
Sonuçları yarın 19.00 ile 21.00 arasında paylaşacağız. Yarışmayı bazı zorunlu sebeplerden ötürü ben devraldım, puanlamada olacağım ama geçersiz olacak, puanları hesaplanmış olarak devralacağım. her şey hesaplandığından ötürü de verdiğim puanlar'da mecburen geçerli olacak. Yarın görüşmek üzere, hayırlı geceler.
Bence senin katılımın tamamı ile geçerli olmalı. Bugüne kadar bende bıraktığın izlenim yamuk yapacak biri olmadığın.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt