- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Bi an göz yanılgısıyla KAZANAN MUSTAFA CENGİZ şeklinde gördüm başlığı ne oluyor dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi an göz yanılgısıyla KAZANAN MUSTAFA CENGİZ şeklinde gördüm başlığı ne oluyor dedim.
Her halükarda kazanan Galatasaray olacak diyebilirmiyiz
Bugün rahat 500 defa duymuşumdur bu lafı![]()

Mustafa Sevim kazanır ise üçlü çektirecek miş.Bi an göz yanılgısıyla KAZANAN MUSTAFA CENGİZ şeklinde gördüm başlığı ne oluyor dedim.
Mustafa Sevim kazanır ise üçlü çektirecek miş.
Mustafa Sevim kazanır ise üçlü çektirecek miş.
Batuhan Aydemir son durum nedir bro?
Son durum nedir?Akşam 21.00 22.00 gibi olacak sanırım, Hamza müsait olduğu zaman yollayacak bana dökümanları, çok geciktirmeden açıklayacağım.
Hamza organizatörümüz ile iletişime geçtim, normalde bu saate eve geçecekmiş ama bazı sebeplerden dolayı gece 1 civari evde olacakmış, dökümanları gece ulaştıracak bana. Yarın herkesin aktif olduğu bir saate yarışmayı sonuçlandırırız. Saatinin kararını sizler verin.
Hamza organizatörümüz ile iletişime geçtim, normalde bu saate eve geçecekmiş ama bazı sebeplerden dolayı gece 1 civari evde olacakmış, dökümanları gece ulaştıracak bana. Yarın herkesin aktif olduğu bir saate yarışmayı sonuçlandırırız. Saatinin kararını sizler verin.
Yarışmayı boşver de Hamza kardeşimiz için her şey yolunda mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarın bizim maç var hafta içi herhangi bir gün açıklanması daha doğru olur reis
Harbiden yav. Bu yarışmanın hiçbir şeyi kalmadı zaten. Son tabloyu atıversin, olsun bitsin. Hiç hevesim de kalmadı zaten. Şampiyon bile olsam tatmin etmez bu yarışma beni artık.direkt son tabloyu atın.alt tarafı zurnovision
Bana söylemek düşmez ama Anneannesini kaybetmiş. Bir süre burada olmayacak.