105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teessüflerimi paket yapayım mı abi burada mı sunayım :)
Senden yana bir sıkıntım yok yanlış anlaşılmasın. Lakin burada senin gerginliğinin üzerinden sana vuracak çok yarışmacı kardeşimiz mevcuttur. Ayrıca ESC'de dönen şike ve teşvik primleri muhabbeti üzerine de eklenince şeffaflık konusunda sıkıntı yaşayacaksın. :D O Yarışmayı benim kazanmamı ayarlayabilirsen desteğim tamdır. :D

Unuttum ben bayağı programı. :D
Buradan söyleyeyim herkese.

Önce isimleri kayıt etmen gerekiyordu. Sonra teker teker giriyorsun excel tablosuna puanları. O kendi hesaplıyor. Program'dan her 3. kişide bir olacak şekilde screenshoot alsan yeterli oluyor zaten.

Diğer kısım için de tavsiyem kolaylık olsun diye, herkesin gönderdiği oyları copy-paste ile bir TEXT FİLE'a kaydetmek oradan çok daha kolay oluyor açıklarken puanları. Tak bir copy-paste ile başlığa atıyorsun. Sürekli PM kontrol etmene gerek kalmıyor böylece.

Bir de önemli bir trick, yarışma puanlarını öyle gireceksin ki son oylara kadar mümkün mertebe yarış sürecek. :D Ben onu hesaplayıp yapıyordum.

ehliyetin yok, f1 pilotlarından dahi iyi araç kullanırım havasındasın, ne oluyor kardeş sana andropoza mı girin bu yaşta

Yarışma nasıl yapılır sizden öğrenecek değiliz! Yöneticisi olduğum olası yarışma efsanevi yarışma olarak tarihe girecektir. Şüpheniz olmasın.

Ohohohohohohohoho Sertan abi yavaş yahu, üzerine Ketçap sıkacak şimdi.

Öğlen yedim yine :asd22:

Unuttum ben bayağı programı. :D
Buradan söyleyeyim herkese.

Önce isimleri kayıt etmen gerekiyordu. Sonra teker teker giriyorsun excel tablosuna puanları. O kendi hesaplıyor. Program'dan her 3. kişide bir olacak şekilde screenshoot alsan yeterli oluyor zaten.

Diğer kısım için de tavsiyem kolaylık olsun diye, herkesin gönderdiği oyları copy-paste ile bir TEXT FİLE'a kaydetmek oradan çok daha kolay oluyor açıklarken puanları. Tak bir copy-paste ile başlığa atıyorsun. Sürekli PM kontrol etmene gerek kalmıyor böylece.

Bir de önemli bir trick, yarışma puanlarını öyle gireceksin ki son oylara kadar mümkün mertebe yarış sürecek. :D Ben onu hesaplayıp yapıyordum.

Alp Bey. Excell tablosu kimde var peki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt