105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende program var ama vermem, hakkında bilgi de vermem.

Mehmet şike dönecek. Tüm ESC sevdalılarını sandığa sahip çıkmaya, oylarınızı korumaya davet ediyorum.!

Neden abi?

Ketçaplı döner yemem dışında ne yanlışımı gördün?

Seninle alakalı değil, jübilemi yaptığım için zaman kaybı olarak görürüm. Senin programı öğrenmen şahsıma herhangi bir fayda sağlamayacağı için yani. Yaralı parmağa işemediğim doğrudur.

Ah ahh, o programı bizim Aslan' a anlatmak için 2 saat uğraşmıştım.

2 saatin sonunda anladın mı diye sorduğumda aldığım cevap, "Anladım abi, sen düzenlesene yarışmayı" idi :D :D

Aslan Türkoğlu büyük kayıptır GSC için, bulunmalı ve tekrar foruma döndürülmelidir.

Seninle alakalı değil, jübilemi yaptığım için zaman kaybı olarak görürüm. Senin programı öğrenmen şahsıma herhangi bir fayda sağlamayacağı için yani. Yaralı parmağa işemediğim doğrudur.

Jübile yapman bizi üzer abi. :D

Bu kararını gözden geçirip nice şampiyonluklar görmen dileği ile.

2 saatin sonunda anladın mı diye sorduğumda aldığım cevap, "Anladım abi, sen düzenlesene yarışmayı" idi :D :D

Aslan Türkoğlu büyük kayıptır GSC için, bulunmalı ve tekrar foruma döndürülmelidir.
Düzenledin mi abi?

Muazzam bir tepki ya. Aslan'ın paralel bir evrende halen yarıştığına inanıyorum ben. :)

O programi bende anlayamamistim.
Mehmet abinin 20puanini yiyerek halletim bir sekilde.
Hakkini helal et @Mehmet Arslaner

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Helali hoş olsun :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Jübile yapman bizi üzer abi. :D

Bu kararını gözden geçirip nice şampiyonluklar görmen dileği ile.

Hakikaten bu 105. yarışma ne oldu ?

Muazzam bir tepki ya. Aslan'ın paralel bir evrende halen yarıştığına inanıyorum ben. :)

Adam ısrarla her gün konuyu hortlatır, sırayla bütün organizatörleri mentionlar, bir şekilde de o yarışmayı yaptırırdı. :D

Ben bir şeye istekli oldum mu oradan çok güzel işler çıkar.

Olur da herkes organizatör olmam konusunda fikir birliğine varırsa düzenleyeceğim yarışmada seni de aday olarak görmek isterim. Bu içtenlikle söylenmiş bir sözdür ;)

Adam ısrarla her gün konuyu hortlatır, sırayla bütün organizatörleri mentionlar, bir şekilde de o yarışmayı yaptırırdı. :D

Yenilen pehlivan güreşe doymaz diyerek

Kazanamama hikayesi sayesinde en az 40 yarışma goy goy dönmesine de vesile olmuştur. :D

Aslan'ı yarışma bilmem ama foruma döndürmek şart.

Ben bir şeye istekli oldum mu oradan çok güzel işler çıkar.

Olur da herkes organizatör olmam konusunda fikir birliğine varırsa düzenleyeceğim yarışmada seni de aday olarak görmek isterim. Bu içtenlikle söylenmiş bir sözdür ;)
O yarışmaya her türlü şikeyi bulaştırırım, düzenle yani güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt