Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 1.588
Yine kimi ısırıyorsun sen?İçinde oluyor abi. Yeterli gelmediğini düşündüğünüz anlarda siz ısırık almadan önce dürümün üzerine bir miktar sıkıyorsunuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine kimi ısırıyorsun sen?İçinde oluyor abi. Yeterli gelmediğini düşündüğünüz anlarda siz ısırık almadan önce dürümün üzerine bir miktar sıkıyorsunuz.
Bende program var ama vermem, hakkında bilgi de vermem.
Neden abi?
Ketçaplı döner yemem dışında ne yanlışımı gördün?
Seninle alakalı değil, jübilemi yaptığım için zaman kaybı olarak görürüm. Senin programı öğrenmen şahsıma herhangi bir fayda sağlamayacağı için yani. Yaralı parmağa işemediğim doğrudur.
Düzenledin mi abi?Ah ahh, o programı bizim Aslan' a anlatmak için 2 saat uğraşmıştım.
2 saatin sonunda anladın mı diye sorduğumda aldığım cevap, "Anladım abi, sen düzenlesene yarışmayı" idi![]()
Aslan Türkoğlu büyük kayıptır GSC için, bulunmalı ve tekrar foruma döndürülmelidir.
Ah ahh, o programı bizim Aslan' a anlatmak için 2 saat uğraşmıştım.
2 saatin sonunda anladın mı diye sorduğumda aldığım cevap, "Anladım abi, sen düzenlesene yarışmayı" idi![]()
Aslan Türkoğlu büyük kayıptır GSC için, bulunmalı ve tekrar foruma döndürülmelidir.
Düzenledin mi abi?
O programi bende anlayamamistim.
Mehmet abinin 20puanini yiyerek halletim bir sekilde.
Hakkini helal et @Mehmet Arslaner
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jübile yapman bizi üzer abi.
Bu kararını gözden geçirip nice şampiyonluklar görmen dileği ile.
Muazzam bir tepki ya. Aslan'ın paralel bir evrende halen yarıştığına inanıyorum ben.![]()
Erman Türker şampiyon diyorlar sayın renktaşım.Helali hoş olsun
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Hakikaten bu 105. yarışma ne oldu ?
Seninle alakalı değil, jübilemi yaptığım için zaman kaybı olarak görürüm. Senin programı öğrenmen şahsıma herhangi bir fayda sağlamayacağı için yani. Yaralı parmağa işemediğim doğrudur.
Adam ısrarla her gün konuyu hortlatır, sırayla bütün organizatörleri mentionlar, bir şekilde de o yarışmayı yaptırırdı.![]()
Erman Türker şampiyon diyorlar sayın renktaşım.
O yarışmaya her türlü şikeyi bulaştırırım, düzenle yani güzel olur.Ben bir şeye istekli oldum mu oradan çok güzel işler çıkar.
Olur da herkes organizatör olmam konusunda fikir birliğine varırsa düzenleyeceğim yarışmada seni de aday olarak görmek isterim. Bu içtenlikle söylenmiş bir sözdür![]()
Bu bir itiraf mı? Adama yine puan vermedin demek.Günün fıkrası :asd22:
Artık açıklasak. Ya bana gönderin sonuçları ben açıklayayım.![]()