105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aç kaldık anasını satayım dünden kalan tavuğu yerim diyordum dün balkondan köpeklere attığımı unutmuşum. Şu an hatay dürüm bile yiyebilriim o derece açım.

En iyisi tüm yarışmacılar puanlamalarını yeniden yapıp göndersinler sonuçlar da açıklansın. Üyeler kelle istemeden yarışmanın şampiyonu açıklansa herkes için hayırlı olur diye düşünüyorum.

Allah kimseyi aç bırakmasın, ketçaplı Hatay dürüme bile kalıyor bazen insan.

En iyisi tüm yarışmacılar puanlamalarını yeniden yapıp göndersinler sonuçlar da açıklansın. Üyeler kelle istemeden yarışmanın şampiyonu açıklansa herkes için hayırlı olur diye düşünüyorum.
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.

Şu yarışma nihayete erse de beklemekten kurtulsak :asd22:

Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.

Belki fikirleri değişip farklı puanlama yapmak isteyenler olabilir o yüzden demiştimç Hatta sonra diğeri de açıklanır ve iyice bir kaos ortamı oluşur:D

Belki fikirleri değişip farklı puanlama yapmak isteyenler olabilir o yüzden demiştimç Hatta sonra diğeri de açıklanır ve iyice bir kaos ortamı oluşur:D
Güzel fikir, umarım ikinci ve geçerli olacak puanlama ile şampiyon olamayan Mustafa Sevim'in, ilk puanlama sonucu şampiyon olduğu ortaya çıkar.

Erman Türker 12 puan o zaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puanlar kimdeyse bana şutlasın nihayete erdireyim şu yarışmayı, resmen dram. 50-60 kere yarışmışımdır böyle rezalet görmedim. :D

Gönderin puanları sizi bu dertten kurtarayım:D

6. yarışmamda böyle bir olayın vuku bulması bende çeşitli şüpheler uyandırmadı tabii, ne alaka hem.

Alnitak Alnilam Mintaka

Hidayet kardeşimizin cenazesi var Mehmet Abi. Olur öyle şeyler. Canı sağolsun.

Bu arada Hatay dürümüne kurban olun siz Mehmet Bey.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah sabır versin,başı sağolsun o anlamda söylemedim. Tabiki organizatör haklı bir sebeple tamamlayamayabilir daha önce de olurdu böyle şeyler ama hemen başka biri devralıp tamamlardı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ciddiysen yarışmaya katılan herkesi etiketleyelim sana puanları yollasınlar abi :D

Ciddiydim lakin Tanju daha yazmamıştı, geri aldım o mesajı :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt