- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Aç kaldık anasını satayım dünden kalan tavuğu yerim diyordum dün balkondan köpeklere attığımı unutmuşum. Şu an hatay dürüm bile yiyebilriim o derece açım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.En iyisi tüm yarışmacılar puanlamalarını yeniden yapıp göndersinler sonuçlar da açıklansın. Üyeler kelle istemeden yarışmanın şampiyonu açıklansa herkes için hayırlı olur diye düşünüyorum.
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.
Güzel fikir, umarım ikinci ve geçerli olacak puanlama ile şampiyon olamayan Mustafa Sevim'in, ilk puanlama sonucu şampiyon olduğu ortaya çıkar.Belki fikirleri değişip farklı puanlama yapmak isteyenler olabilir o yüzden demiştimç Hatta sonra diğeri de açıklanır ve iyice bir kaos ortamı oluşur![]()
Zaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.
DominosAç kaldık anasını satayım dünden kalan tavuğu yerim diyordum dün balkondan köpeklere attığımı unutmuşum. Şu an hatay dürüm bile yiyebilriim o derece açım.
Benim de aklima gelmisti de baska bir fikrim var Alp BasmaZaten herkesin puanlar gönderilen mesajlar bölümünde vardır, mesajı tekrar herkes Batuhana yollasın.
Dominos
Alnitak Alnilam Mintaka
Puanlar kimdeyse bana şutlasın nihayete erdireyim şu yarışmayı, resmen dram. 50-60 kere yarışmışımdır böyle rezalet görmedim.![]()
Hep mi çorba, musakka, bulgur pilavı ve cacık..Sen beni zibidi mi sandın ? Ne işim olur dominosla pizza hutla, burger king ile falan... Tövbe estf.
Puanlar kimdeyse bana şutlasın nihayete erdireyim şu yarışmayı, resmen dram. 50-60 kere yarışmışımdır böyle rezalet görmedim.![]()
Hidayet kardeşimizin cenazesi var Mehmet Abi. Olur öyle şeyler. Canı sağolsun.
Bu arada Hatay dürümüne kurban olun siz Mehmet Bey.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ciddiysen yarışmaya katılan herkesi etiketleyelim sana puanları yollasınlar abi![]()